Μπαράζ συλλήψεων Ελλήνων διακινητών λαθρομεταναστών – Άλλους τρεις συνέλαβαν σήμερα το πρωί

Μπαράζ συλλήψεων Ελλήνων διακινητών λαθρομεταναστών – Άλλους τρεις συνέλαβαν σήμερα το πρωί

Μπαράζ συλλήψεων Ελλήνων διακινητών λαθρομεταναστών έχουμε τις τελευταίες ημέρες, αφού κάποιοι φαίνεται να… ζήλεψαν τους αλλοδαπούς οι οποίοι συνήθως έκαναν κάτι τέτοιο και συλλαμβάνονταν από την αστυνομία.

Έτσι, μετά τον Έλληνα που συνελήφθη τον Δεκαπενταύγουστο μετά από καταδίωξη στον κάμπο Τυχερού, σήμερα τις πρωινές ώρες είχαμε τον εντοπισμό και 3 ακόμα Ελλήνων στις περιοχές Ροδόπης και Ξάνθης, οι οποίοι συνελήφθησαν να μεταφέρουν συνολικά 14 λαθρομετανάστες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν σήμερα (17-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τυχερό: Κυνήγησαν Έλληνα στα χωράφια και όταν τον έπιασαν, διαπίστωσαν ότι μετέφερε 7 λαθρομετανάστες

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ιάσμου Ροδόπης.