ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: Λαθρομετανάστες εισβάλλουν σε κατάστημα χωριού του Σουφλίου. Κλέβουν και φεύγουν ανενόχλητοι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: Λαθρομετανάστες εισβάλλουν σε κατάστημα χωριού του Σουφλίου. Κλέβουν και φεύγουν ανενόχλητοι

Έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού αυξάνεται ο αριθμός όσων καταφέρνουν κατά μικρές ομάδες να περνούν από την Τουρκία και η ανησυχία των κατοίκων στα χωριά κυρίως του νομού είναι έντονη.

Ιδιαίτερα στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου,τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και ο κόσμος φοβάται τι μπορεί να συμβεί. Τους βλέπουν να κυκλοφορούν ανάμεσα στα σπίτια τους και ανησυχούν πάρα πολύ, αφού βλέπουν πως η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη.

Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Σιδηρώ Σουφλίου. Λαθρομετανάστες παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν εντελώς ανενόχλητοι σε παντοπωλείο του χωριού απ’ όπου αρχικά πήγαν στην ταμειακή μηχανή και έκλεψαν χρήματα. Στη συνέχεια πήραν νερά, αναψυκτικά και τρόφιμα, κάθισαν με όλη την άνεση τους έξω από το κατάστημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το Evros-news.gr εξασφάλισε δύο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από τις κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα του συμβάντος.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στην περιοχή και τους αναζήτησε, αλλά στο μεταξύ είχαν γίνει… καπνός. Ίσως τους περίμενε με αυτοκίνητο κάποιος διακινητής, αφού τα χωριά αυτά είναι τόπος που συναντιούνται και έφυγαν προς την Θεσσαλονίκη.

Ετοιμάζει επέκταση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας η Κυβέρνηση και

μετατροπή της δομής όπως στη Σάμο, για 5.000 λαθρομετανάστες!!!

Στο μεταξύ, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το πρωί το Evros-news.gr, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης μιλώντας προχθές στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, ομολόγησε ότι γίνεται επέκταση των ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φτυλάκιο Ορεστιάδας ώστε να γίνει δομή χωρητικότητας όπως αυτή της Σάμου. Εκεί θα φιλοξενούνται 5.000 λαθρομετανάστες, κάτι προφανώς θέλουν να κάνουν και στο Φυλάκιο, όπου τώρα υπάρχουν 500 αλλοδαποί. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει… ΚΡΥΦΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, αφού δεν γίνεται να μην γνωρίζει αυτός τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και να μην έδωσε την συγκατάθεση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ομολογία-ΣΟΚ Μηταράκη: Ετοιμάζουν κρυφά επέκταση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας για 5.000 λαθρομετανάστες!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ότι και αν ισχύει πάντως, επειδή μιλάμε για δημόσια δήλωση του καθ ύλην αρμόδιου υπουργού, θα πρέπει να πάρει θέση ο δήμαρχος Ορεστιάδας. Αν δηλαδή η δημιουργίας δομής που αποτράπηκε στην Καρωτή Διδυμοτείχου λόγω αντιδράσεων, δέχθηκε να γίνει και μάλιστα πάρα πολύ μεγαλύτερη, με το… κόλπο της επέκτασης της υπάρχουσας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ώστε να χωράει 5.000 άτομα από 500 που είναι τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ