Παράτησε τον Τοψίδη περιφερειακός του σύμβουλος – Ανακοίνωσε ΤΩΡΑ την ανεξαρτητοποίηση του!!!

Παράτησε τον Τοψίδη περιφερειακός του σύμβουλος – Ανακοίνωσε ΤΩΡΑ την ανεξαρτητοποίηση του!!!

-Αρχισε η… αποσύνθεση της “Περιφερειακής Σύνθεσης”

Παράτησε τον Χριστόδουλο Τοψίδη ένας από τους βασικούς περιφερειακούς του συμβούλους και ανακοίνωσε πριν από λίγο με επίσημη δήλωση την ανεξαρτητοποίηση του, αφήνοντας… πίσω του (όπως δείχνει και η φωτογραφία) τον επικεφαλής αλλά και την “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Πρόκειται για τον Τζιχάν Ιμάμογλου, δικηγόρο στο επάγγελμα και δεύτερο σε ψήφους στο νομό Ροδόπης στις περσινές περιφερειακές εκλογές, ο οποίος αποχώρησε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης… ανοίγοντας τους ασκούς του αιόλου για την ακόμα μεγαλύτερη αποδυνάμωση της. Άρχισε η… αποσύνθεση της “Περιφερειακής Σύνθεσης”, γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί αυτή η ανεξαρτητοποίηση να είναι μόνο η αρχή για τον κ.Τοψίδη, του οποίοι η απόλυτη ταύτιση με την “εκλεκτή” παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Κώστα Κατσιμίγα και η στείρα αντιπολιτευτική τακτική, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και στους δικούς του συμβούλους.

Το λέει άλλωστε ξεκάθαρα στη δήλωση του ο κ.Ιμάμογλπου, τονίζοντας: “Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων”.

Ολόκληρη η δήλωση αποχώρησης από τον Χροστόδουλο Τοψίδη και την  παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Τζιχάν Ιμάμογλου αναφέρει:

“Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.

Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά  και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΘ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΤΖΙΧΑΝ