Μαυρίδης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε μεγάλο βαθμό, στο δεύτερο κύμα της πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρίδης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε μεγάλο βαθμό, στο δεύτερο κύμα της πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

-Ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, τα δήλωσε σε συνέντευξη στον Συντονιστή Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δέδογλου

-Ουσιαστικά ο κ.Μαυρίδης υιοθέτησε πλήρως όσα καταλογίζει στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρές ευθύνες στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την οποία δήλωσε ξεκάθαρα ότι απέτυχε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, καταλόγισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Μαυρίδης. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Σπύρο Δέδογλου, στην διαδικτυακή εκπομπή “Φαροπολιτικά” της ιστοσελίδας Faros24.gr, ο κ.Μαυρίδης ήταν ξεκάθαρος για την αποτυχία της Κυβέρνησης και τις τεράστιες ευθύνες της για όσα συμβαίνουν. Ουσιαστικά υιοθέτησε την ρητορική αλλά και όσα καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση για την διαχείριση του δεύτερου κύματος κορονοϊού, κάνοντας φυσικά τον κ.Δέδογλου να μην κρύβει την ικανοποίηση του. Γελούσαν ακόμα και τα… μουστάκια που δεν έχει του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τέτοια κριτική μόνο η βουλευτής Έβρου του κόμματος του Νατάσα Γκαρά, καλή προσωπική φίλη του κ.Μαυρίδη, συνήθως κάνει στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που… θυμάται την κομματική ιδιότητα του μέλους της Ν’Δ όποτε τον συμφέρει, είπε χαρακτηριστικά:

“Πρέπει να αναγνωρίσουμε και αυτό κάνω εγώ, άσχετα από την κομματική προέλευση, να αναγνωρίζω την απόλυτα πετυχημένη πορεία της Κυβέρνησης στο πρώτο κύμα και την αποτυχία σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο. Αυτή είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Όποιος θέλει να εθελοτυφλεί και να μην το βλέπει, είναι κακό του κεφαλιού του και δεν προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες”. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ