Κρεοπωλείο Αντωνιάδης-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Άνοιξε και σας περιμένει με φρέσκα, ντόπια κρέατα και παραδοσιακή ποιότητα

Κρεοπωλείο Αντωνιάδης-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Άνοιξε και σας περιμένει με φρέσκα, ντόπια κρέατα και παραδοσιακή ποιότητα

Στις δύσκολες εποχές της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, νέοι άνθρωποι τολμούν επαγγελματικά ξεκινήματα, έχοντας ως εφόδια την παραδοσιακή ποιότητα και εμπειρία της πετυχημένης παρουσίας δεκαετιών.

Το Κρεοπωλείο Αντωνιάδης στο Διδυμότειχο, ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου την λειτουργία του στην οδό Βενιζέλου 84, στον κεντρικό πεζόδρομο και σας καλεί να το επισκεφθείτε για να το γνωρίσετε, να προμηθευθείτε τα προϊόντα του από φρέσκα, ντόπια κρέατα, αλλά και τα μοναδικής γεύσης κεφτεδάκια του. Τα κεφτεδάκια “Καράμπα”, με την συνταγή του συγχωρεμένου Κωνσταντίνου Αντωνιάδη, παππού του σημερινού ιδιοκτήτη Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος περιμένει να σας εξυπηρετήσει.
Κι επειδή ζούμε σε εποχές lockdown και περιορισμού των μετακινήσεων, το Κρεοπωλείο Αντωνιάδης φέρνει όλα τα προϊόντα σπίτι σας, με διανομή delivery κατ’ οίκον. Αρκεί για τις παραγγελίες σας ένα τηλεφώνημα στα:

25530 22727

6932525104

Με την εγγυημένη ποιότητα της παράδοσης και εμπειρίας δεκαετιών, το Κρεοπωλείο Ανωνιάδης στην οδό Βενιζέλου 84 στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ άνοιξε και σας περιμένει. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην πρόσκληση του προς τους καταναλωτές ο ιδιοκτήτης του Κώστας Αντωνιάδης:
Τα 52 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης λένε πολλά για το όνομα Αντωνιάδης στην περιοχή μας , κατάφερε και έγινε ταυτόσημο της εμπιστοσύνης, φροντίζοντας να φτάσει στο τραπέζι σας ό,τι πιο αγνό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά .
Η αδιάκοπη προσπάθειά μας για προϊόντα μοναδικά, η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, η μεγάλη μας εμπειρία, ανταμείβονται κάθε μέρα με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, χρόνια τώρα!
Είναι αυτές οι στιγμές της ζωής μας, που νιώθεις πως ένας κύκλος πρέπει να κλείσει κι ένας άλλος να ανοίξει!
Έχοντας σαν παρακαταθήκη την εμπειρία απΌ τις προηγούμενες γενιές προσθέτοντας το νεανικό μεράκι την όρεξη για δουλειά, καινούργιες γευστικές ιδέες κάνουμε το επόμενο βήμα μας στον χώρο του κρέατος εγκαινιάζοντας το νέο μας κρεοπωλείο .
Πάντα με υπευθυνότητα επιλέγουμε τα κρέατά μας από τους καλύτερους ντόπιους Έλληνες ζωοτρόφους συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για το μεγάλωμα των ζώων τους και είναι πιστοποιημένα για την διάθεσή τους στην αγορά. Αυτό μας κάνει να είμαστε αδιαπραγμάτευτοι στην ποιότητα και σταθεροί στις αξίες μας.
Από σήμερα Τετάρτη 9/12 σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Βενιζέλου 84.
Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα και με διανομή κατ οίκον στο

τηλέφωνο 2553022727 !!!