Σύλλογος Γυναικών Ν.Βύσσας: Ο Έβρος είναι το… ατσαλόκαρφο που κρατάει όλη την Ελλάδα

Σύλλογος Γυναικών Ν.Βύσσας: Ο Έβρος είναι το… ατσαλόκαρφο που κρατάει όλη την Ελλάδα

Με την φράση “Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΝΕΖΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΣΑΛΟΚΑΡΦΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας παίρνει θέση στην επιχειρούμενη επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου ή την δημιουργία νέας δομής.

Με την ανακοίνωση του ο δραστήριος σύλλογος, που έπαιξε ρόλο στην λαθρομεταναστευτική κρίση του περασμένου Μαρτίου αλλά και στη συνέχεια, τονίζει:
“Βροντοφωνάζουμε ως Σύλλογος Γυναικών Ν.Βύσσας πως λέμε ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ή στη δημιουργία νέας δομής σε οποιαδήποτε μέρος της Θράκης μας. Στα τόσα χρόνια πορείας του Συλλόγου μας, έχουμε αποδείξει πως μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό του τόπου μας και σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε ότι χρειαστεί και θα στηρίξουμε κάθε σωστή προσπάθεια για να αποτραπεί το Εθνικό έγκλημα που πάει να γίνει στην περιοχή μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, θα σεβαστούν την επιθυμία των κατοίκων του τόπου μας.
Εκφράζουμε και τη δυσαρέσκειά μας ως προς τους εκπροσώπους του ‘Εβρου στο κοινοβούλιο αλλά και σε όσους θεσμικούς φέρουν μερίδιο ευθύνης, που άφησαν να ξεφύγει η κατάσταση αντί να τη σταματήσουν στην αρχή της. Ο ρόλος τους είναι η στήριξη του τόπου μας και η ανάπτυξη του. Τον Έβρο τη Θράκη και τα μάτια μας. Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και ζητάμε τη στήριξη σας όπως την είχαμε και πέρυσι το Μάρτιο απέναντι στην ασύμμετρη απειλή που δεχτήκαμε ως χώρα. Κάποιοι λένε ότι ο Έβρος είναι η πινέζα στο χαρτί. Εμείς λέμε ότι είμαστε ατσαλόκαρφο και το έχουμε αποδείξει”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*