ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Αγώνα δρόμου δίνουν τα συνεργεία για αποκατάσταση της ύδρευσης των Λουτρών

ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Αγώνα δρόμου δίνουν τα συνεργεία για αποκατάσταση της ύδρευσης των Λουτρών

Αγώνα δρόμου κάνουν τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αποκατασταθεί η ύδρευσης στον οικισμό Λουτρών της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, μετά τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ:
“Από την πρώτη στιγμή της βλάβης, υπό αντίξοες συνθήκες και με εχθρό την κακοκαιρία και την υψηλή στάθμη νερού, οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Υ.Α.Α. πλησίασαν με φουσκωτό σκάφος την γεώτρηση ώστε να καταφέρουν να την επαναλειτουργήσουν.

Μόλις κατέβει η στάθμη νερού, η οποία επιχειρείται με αντλίες που αντλούν το νερό από το χώρο πέριξ της γεώτρησης και εφόσον μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την ποιότητα του νερού, θα υδροδοτηθεί ο οικισμός των Λουτρών.



Νωρίτερα χθες το πρωί, στην περιοχή παραβρέθηκαν η βουλευτής Ν. Έβρου κα Αναστασία Γκαρά, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος, η Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης κα Ιντζεπελίδου Ελένη , ο Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Ηλίας Δαστερίδης, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κυριάκος Αραμπατζής, η Γενική Διευθύντρια της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κα Κυριακή Χαμουρατίδου, όπου με τον Πρόεδρο της κοινότητας Λουτρών και Πεύκων κ. Χρήστο Μιχαηλίδη , συζήτησαν για τα συμβαίνοντα και την τρέχουσα κατάσταση.


Κατανοούμε την δυσκολία που προκαλεί στους συνδημότες μας, η αδυναμία υδροδότησης των καταναλωτών από το δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. αλλά αυτό που προέχει είναι η παροχή πόσιμου ύδατος με τις προδιαγραφές που εγγυάται η Δ. Ε. Υ. Α. Α.. όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Δείγματα λαμβάνονται καθημερινά, γίνεται όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα άντληση.
Εμφιαλωμένα νερά διανέμονται και θα διανέμονται μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.