ΒΙΝΤΕΟ: Χιονίζει και σε Σουφλί, Διδυμότειχο – Η ανακοίνωση του δήμου για τα σχολεία

ΒΙΝΤΕΟ: Χιονίζει και σε Σουφλί, Διδυμότειχο – Η ανακοίνωση του δήμου για τα σχολεία

Οι χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ώρα και στις περιοχές των δήμων Σουφλίου και Διδυμοτείχου, ενώ όπως σας ενημέρωσε το Evros-news.gr είχαν αρχίσει επίσης και σε αρκετά χωριά του δήμου Ορεστιάδας.

Πλέον χιονίζει τόσο μέσα στην Ορεστιάδα όσο και στο Διδυμότειχο, όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Αντώνη Ζαχάκη από την “πόλη των κάστρων”. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στα χωριά της επαρχίας Διδυμοτείχου (Παλιούρι, Μεταξάδες, Ασπρονέρι).

Ανακοίνωση του δήμου Διδυμοτείχου για τα σχολεία

Ο Δήμος Διδυμοτείχου με ανακοίνωση του πριν από λίγο επισημαίνει ότι έπειτα από ερωτήματα πολιτών ενημερώνει ότι εφόσον οι καιρικές  συνθήκες κρίνονται κατάλληλες, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και στις 27 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και τις εκτιμήσεις δεν προβλέπεται κλιμάκωση σε επίπεδο που κρίνεται απαραίτητη η διακοπή λειτουργίας των σχολείων.

Ο Δήμος βρίσκεται σε ετοιμότητα και σε επικοινωνία με τις αρχές για τη έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση αν εμφανιστούν σημάδια που υποδεικνύουν πιθανή κλιμάκωση των καιρικών συνθηκών ωστε να λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Σε περίπτωση που εκτιμηθεί πιθανότητα κλιμάκωσης σε επίπεδα που κρίνονται επικίνδυνα θα εκδοθεί έκτακτη ανακοίνωση σχετικά με την

Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη σχετική με τις καιρικές συνθήκες οι δημότες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ Πασχάλη Αδαμάκη στο τηλ: 6946 637260″.

Διαβάστε ακόμα: ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε πριν λίγο να χιονίζει στα χωριά της Ορεστιάδας

Προβλήματα στα ορεινά του δήμου Σουφλίου

Στον δήμο Σουφλίου και ιδιαίτερα στους τους ορεινούς οικισμούς χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσους κινηθούν προς Σιδηρώ, Γιαννούλη, Μαυροκκλήσι, Κόρυμβο, Μεγάλο Δέρειο, Μικρό Δέρειο, Ρούσσα , Γονικό, Σιδηροχώρι, όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δαρούσης.

Το έστρωσε στο χωριό Σιδηρώ Σουφλίου