Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Πρώην δήμαρχος… ουρλιάζοντας μόλις “μπλόκαρε” το Τεχνικό Πρόγραμμα του νυν: «Τους γ…σαμε»

Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Πρώην δήμαρχος… ουρλιάζοντας μόλις “μπλόκαρε” το Τεχνικό Πρόγραμμα του νυν: «Τους γ…σαμε»

Αυτά που βλέπουμε και ακούμε κάποιες φορές στα δημοτικά συμβούλια του Έβρου, μάλλον δεν είναι… τίποτα μπροστά σε όσα έγιναν στο Μεσολόγγι. 

Εκεί, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος μετά τη «νίκη» του συνδυασμού του σε συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο και “μπλόκαρε” και δεν το πέρασε η σημερινή δημοτική αρχή, ξεκίνησε τα τηλέφωνα για να μεταφέρει ενθουσιασμένος τα νέα. Ξέχασε όμως πως βρίσκεται σε live σύνδεση και δεν έκλεισε το μικρόφωνο, οπότε έκπληκτοι όσοι μετείχαν στη συνεδρίαση, άκουσαν τον πρώην δήμαρχο να ουρλιάζει  λέγοντας: «τους… γ…σαμε».

H ανάρμοστη συμπεριφορά του κ.Καραπάνου προκάλεσε την έκρηξη του νυν δημάρχου Κώστα Λύρου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι ντροπή για έναν δήμαρχο που διοίκησε επί πέντε χρόνια τον Δήμο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο».

Κλείνοντας την συνεδρίαση, ο πρόεδρος ντου δημοτικού συμβουλίου κ. Τσώλος, σημείωσε από την πλευρά του πως «είναι λυπηρό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών και δεν είναι κανείς άμοιρος ευθυνών όταν είμαστε με κάποιους ανθρώπους με ανάρμοστη συμπεριφορά».

Τις απρεπείς εκφράσεις και τη συνολική πολιτική στάση του κύριου Καραπάνου έχουν καταδικάσει, ήδη, οι συνδυασμοί του δημάρχου Μεσολογγίου, αλλά και του Παντελή Σκαρμούτσου.

Πηγή: aixmi-news.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*