Μαυρίδης: Δεν πήρε καμιά δέσμευση για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ – Μισόλογα για τις συναντήσεις του

Μαυρίδης: Δεν πήρε καμιά δέσμευση για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ – Μισόλογα για τις συναντήσεις του

Δεν φαίνεται να εξασφάλισε και να πέτυχε καμιά δέσμευση για μη αύξηση του αριθμού των φιλοξενουμένων λαθρομεταναστών στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, στις σημερινές συναντήσεις του στην Αθήνα με τους 4 υπουργούς.

Ο κ.Μαυρίδης, που συνεχίζει τους προσωπικούς χειρισμούς στο συγκεκριμένο πού σοβαρό θέμα, οι οποίοι αποδείχθηκαν… καταστροφικοί τους προηγούμενους μήνες, συναντήθηκε ως γνωστόν εντελώς μόνος του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφάνη και τον υφυπουργό πάρα τω Πρωθυπουργό Θόδωρο Λιβάνιο. Η ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα περιείχε γενικότητες και μισόλογα και το μόνο που φαίνεται να εξασφάλισε είναι η επίσκεψη στην περιοχή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος όπως λέει θα ενημερώσει την τοπική κοινωνία. Άρα, δεν… πήρε πίσω την αύξηση κατά 240 άτομα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, για το οποίο και γίνεται αύριο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο κ.Μηταράκης αυτό είχε απαντήσει. Πως θα έρθει στην Ορεστιάδα για να μιλήσει με την τοπική κοινωνία και μετά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανακοίνωσε τα χρήματα για ενοικίαση χωραφιών προκειμένου να επεκταθεί το ΚΥΤ Φυλακίου. Πάντως ακόμα και αυτά τα λίγα που έγραψε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν είναι αλήθεια και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού πήγε εντελώς μόνος και μίλησε με τους 4 υπουργούς. Επίσης, αποδείχθηκε πολλές φορές ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ σε όσα λέει για το συγκεκριμένο θέμα, που με τους απαράδεκτους χειρισμούς του το έφερε σε αδιέξοδο. Στην αποψινή του ανάρτηση ο Βασίλης Μαυρίδης αναφέρει:

“Παραβρέθηκα σε σύσκεψη με τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, τον υπουργό μετανάστευσης και άσυλου κ. Μηταράκη, τον υφυπουργό εθνικής άμυνας κ. Στεφάνη και τον υφυπουργό πάρα τω πρωθυπουργό κ. Λιβάνιο για το θέμα των δομών στο φυλάκιο δήμου Ορεστιάδας.
Κατέθεσα αναλυτικά την ισχυρή επιχειρηματολογία της τοπικής κοινωνίας μας.
Ακολούθησε συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες και έλαβα τη δέσμευση του κ. Χρυσοχοΐδη για επίσκεψή του στο δήμο μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,ώστε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία, για θέματα ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ του υπουργείου του.
(αύριο, πριν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα συναντηθώ με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για πληρέστερη ενημέρωση)”.