Σακελλαροπούλου: “Στον φράχτη του Έβρου, στο πλευρό όσων έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας”

Σακελλαροπούλου: “Στον φράχτη του Έβρου, στο πλευρό όσων έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας”

Τον φράκτη του Έβρου στην περιοχή της Νέας Βύσσας, επισκέφτηκε πριν λίγη ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την τρίτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης της στο νομό Έβρου.

Μετά την επίσκεψη στην Ορεστιάδα, η κ.Σακελλαροπούλου βρέθηκε στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων στη Νέα Βύσσα, όπου ο παλαιός φράχτης αναβαθμίστηκε με νέα έργα που γίνονται παράλληλα με την κατασκευή του καινούργιου φράχτη 27 χιλιομέτρων στην περιοχή των Φερών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόταν από τον Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, τον Διοικητή της ΧVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγο Αναστάσιο Αλεξιάδη, τον Αστυνομική Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλη Συριτούδη.  Όπως τόνισε σε δήλωση της:

“Στον φράχτη του Έβρου, στο πλευρό όσων έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας. Γεγονότα όπως αυτά του 2020, με την εργαλειοποίηση της ανθρώπινης δυστυχίας, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Εγγύηση είναι το υψηλό αίσθημα ευθύνης των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας”.