Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη προχθές το πρωί, Δευτέρα 2 Αυγούστου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε πεζό και να τον τραυματίζει, παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA το Evros-news.gr.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο Τελωνείο της Αλεξανδρούπολης, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος, έπεσε πάνω σε 69χρονο πεζό που διέσχιζε τον δρόμο και τον τραυμάτισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟ

Όπως είδατε, ο 63χρονος οδηγός είχε σταματήσει στο σημείο, μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ που υπάρχει εκεί, για να περάσει ένας άλλος πεζός νωρίτερα και ενώ έρχεται και ο άτυχος 69χρονος διασχίζοντας τον δρόμο, ξεκινάει και τον παρασύρει. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πρόλαβε να αναπτύξει ταχύτητα, γιατί μπορεί να είχαμε πολύ χειρότερα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μετέφερε στον τραυματία ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικού χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζό και τον τραυμάτισε μπροστά στο Τελωνείο

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί το Λιμενικό της Αλεξανδρούπολης, αφού το τροχαίο σημειώθηκε στην χερσαία ζώνη του λιμανιού, ενώ ήδη κατέθεσε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τροχαίο.