Σουφλί: ΣΟΚ με κάτοικο στο χωριό Λύρα, που βρέθηκε νεκρός – Αναζητούνταν από χθες

Σουφλί: ΣΟΚ με κάτοικο στο χωριό Λύρα, που βρέθηκε νεκρός – Αναζητούνταν από χθες

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση από χθες το απόγευμα ενός 77χρονου κατοίκου από το χωριό Λύρα Σουφλίου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός από τον γιο του, κοντά σε δάσος προς την περιοχή του ποταμού Έβρου.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του, συνήθιζε να περπατάει καθημερινά. Αυτό έκανε και χθες το απόγευμα και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, ήταν βοσκός του χωριού γύρω στις 3 το απόγευμα. Επειδή δεν επέστρεψε στο σπίτι, ο γιος του ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει. Παράλληλα του τηλεφωνούσε στο κινητό αλλά δεν απαντούσε.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αστυνομικοί, οι οποίοι μαζί με κατοίκους της Λύρας ξεκίνησαν την αναζήτηση όλη τη νύχτα. Δεν κατάφεραν όμως να τον εντοπίσουν. Τελικά γύρω στις 9 το πρωί τον βρήκε ο γιος του νεκρό, με το κινητό δίπλα του και μια μικρή τσάντα που συνήθιζε να έχει. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την σορό του, μεταφέροντας την στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο 77χρονος έφερε κάποια χτυπήματα στο πρόσωπο, τα οποία όμως αποδίδονται σε πρώτη φάση στο πέσιμο του και όχι σε εγκληματική ενέργεια, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε έχοντας το χέρι του στο μέρος της καρδιάς, προφανώς γιατί υπέστη καρδιακή ανακοπή. Μάλιστα είχε προλάβει και τηλεφώνησε μια φορά στον γιο του από το κινητό, αυτός όμως φαίνεται ότι δεν απάντησε αμέσως.