Αλεξανδρούπολη: Απαράδεκτη κατάσταση έξω απ’ το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο εδώ και 20 ημέρες

Αλεξανδρούπολη: Απαράδεκτη κατάσταση έξω απ’ το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο εδώ και 20 ημέρες

Απαράδεκτη κατάσταση, με εικόνες ντροπής επικρατεί έξω από το 6ο Γυμνάσιο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο μάλιστα φέτος λειτουργεί και ως Πειραματικό Σχολείο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, εδώ και 3 εβδομάδες είναι τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση, η οποία όλο και χειροτερεύει. Πεταμένα κλαδιά, ξύλινες κατασκευές, μέχρι και… νιπτήρας πουν πέταξαν κάποιοι ασυνείδητοι, παραμένουν εκεί για πάνω από 20 ημέρες. Με αποτέλεσμα φυσικά το πεζοδρόμιο στο σημείο εκείνο να είναι απροσπέλαστο για τους μαθητές του σχολείου.

Τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης αδειάζουν τους κάδους, βλέπουν την ελεεινή αυτή κατάσταση, αλλά δεν ενημέρωσαν τους αρμόδιους συναδέρφους τους να μαζέψουν όσα βρίσκονται εκεί. Παράλληλα, κάδοι απορριμμάτων χωρίς καπάκι, δίνουν την ευκαιρία στους… γλάρους να βουτούν μέσα και να παίρνουν τα σκουπίδια, γεμίζοντας τον αυλόγυρο του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου.

Λέτε κάποιοι από τον δήμο να κάνουν… πειράματα δοκιμάζοντας την υπομονή και τα νεύρα, μαθητών, καθηγητών, γονέων και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής;