“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Βαρύτατο διωκόμενο αδίκημα, από δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Αντιδήμαρχο Καθαριότητας”

“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: “Βαρύτατο διωκόμενο αδίκημα, από δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Αντιδήμαρχο Καθαριότητας”

Σε σοβαρή καταγγελία κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη για “βαρύτατο και πειθαρχικά διωκόμενο αδίκημα”, προβαίνει με επίσημη ανακοίνωση της η παράταξη “Πόλη και Πολίτες”, του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Πρόκειται για το θέμα που είχε αναδείξει πριν από καιρό το Evros-news.gr και αφορά την φθορά ξένης ιδιοκτησίας απέναντι από ΧΑΔΑ, ΧΥΤΥ και ΜΕΑ της Αλεξανδρούπολης, για την οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, υπήρξε καταγγελία και μήνυση κατά της δημοτικής αρχής από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης έκτασης. Όπως αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Λαμπάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παράταξη Λαμπάκη: Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Η.Δαστερίδη για καταστροφή χωραφιού ιδιώτη, δίπλα στην παράνομη χωματερή!!!

“Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, υπέπεσαν σ’ ένα ακόμη βαρύτατο και πειθαρχικά διωκόμενο αδίκημα.

“Μπήκαν” σε ξένη ιδιοκτησία (απέναντι από τον ΧΑΔΑ, τον ΧΥΤΥ και την ΜΕΑ), έσκαψαν εκατοντάδες κυβικά χώματος στην ξένη ιδιωτική ιδιοκτησία και τα μετέφεραν, άγνωστο που.

Έτσι οι δυο αυτοί κύριοι που νομίζουν ότι όλος ο Δήμος αλλά και τα ιδιωτικά ακίνητα είναι τσιφλίκι τους, υπέπεσαν στα αδίκημα της υποβάθμισης περιβάλλοντος, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση καθήκοντος και πειθαρχικά και ποινικά.

Δυστυχώς δεν σέβονται ούτε την ιδιοκτησία, ούτε το περιβάλλον ούτε τα δικαιώματα των πολιτών.

Οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές πρέπει να παρέμβουν

Αλεξ/πολη, 09.12.2021

Από την παράταξη

«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»