ΒΙΝΤΕΟ-ανατριχίλα: Οι Εβρίτες ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, έξω απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου

ΒΙΝΤΕΟ-ανατριχίλα: Οι Εβρίτες ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, έξω απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου

Με έναν συγκλονιστικό τρόπο και στιγμές που σκόρπισαν ανατριχίλα σε όλους, ολοκλήρωσαν την σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου οι περίπου 1.000 Εβρίτες και όχι μόνο.

Αφού έσπασαν τον αποκλεισμό της διμοιρίας των ΜΑΤ και βρέθηκαν μπροστά στην είσοδο των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών, αφού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση της Κυβέρνησης και την επιμονή της να ξεκινήσει την κατασκευή νέας δομής λαθρομεταναστών, αφού απαίτησαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαράλαμπο Ελευθεριάδη να  πάψει κάθε δίωξη κατά του αγωνιστή Προέδρου Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη, στο τέλος έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φυλάκιο-Ο Έβρος βροντοφώναξε με εντυπωσιακή διαμαρτυρία: “Όχι νέες δομές” – Έσπασαν το μπλόκο των ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι αυτό έγινε μπροστά στους αστυνομικούς που είχαν παραταχθεί στην είσοδο, υπό τον φόβο μήπως γίνει κάποια απόπειρα εισόδου του κόσμου στα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, που φυσικά δεν υπήρχε καμιά τέτοια πρόθεση, αλλά και στους λαθρομετανάστες που είχαν βγει στον χώρο των δομών και παρακολουθούσαν. Ο κόσμος που σήμερα έδωσε συγκλονιστικό παρόν,  αποχώρησε στη συνέχεια απόλυτα ειρηνικά.

Φυλάκιο-ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι Εβρίτες παίρνουν… παραμάζωμα τα ΜΑΤ, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Σταμάτη Γκροζούδη

-Φυλάκιο: Το “ευχαριστώ” του αγωνιστή Προέδρου Χρήστου Τυρμπάκη στον κόσμο για την εντυπωσιακή συγκέντρωση (ΒΙΝΤΕΟ)