ΕΠΣ Έβρου: Νίκη πρωταθλητή ο Ιπποκράτης 1-2 μέσα στην Ορεστιάδα με 9 παίκτες – “Φίλαθλος” χτύπησε ποδοσφαιριστή

ΕΠΣ Έβρου: Νίκη πρωταθλητή ο Ιπποκράτης 1-2 μέσα στην Ορεστιάδα με 9 παίκτες – “Φίλαθλος” χτύπησε ποδοσφαιριστή

Νίκη πρωταθλητή πέτυχε σήμερα ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης μέσα στην Ορεστιάδα, αφού αν και έπαιζε σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 9 παίκτες, κέρδισε απόλυτα δίκαια τον Ορέστη με 2-1 και ξέφυγε αυξάνοντας την βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο Άβαντα, αλλά και τον σημερινό του αντίπαλο.

Το ντέρμπι κορυφής ήταν επεισοδιακό, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου και μετά την μείωση του σκορ από τον Ορέστη με τον Θέμελη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (48′), είχαμε αψιμαχία δύο παικτών του Ιπποκράτη με τον Βασίλιεφ των γηπεδούχων που πήγε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα και δυστυχώς, μπήκαν στο γήπεδο κάποια άτομα, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για παράγοντες ή φιλάθλους του Ορέστη και ο ένας τους χτύπησε τον Καρασερίδη, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το TV Thrakiotis. Πρόκειται για το άτομο που βλέπετε στις φωτογραφίες μέσα σε κύκλο, ο οποίος είναι άγνωστο με ποια ιδιότητα και δικαίωμα βρέθηκε στο σημείο και τι έκανε ο Παρατηρητής του αγώνα και επέστρεψε την παρουσία ατόμων μέσα στον συγκεκριμένο χώρο. Τελικά οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον διαιτητή Φιλιππίδη να αποβάλει τον Βασ.ιλιεφ του Ορέστη και τον Καρασερίδη του Ιπποκράτη.

Πηγή Φωτό: TV Thrakiotis

Ο Ιπποκράτης αιφνιδίασε τον Ορέστη και με εκπληκτικό γκολ του Κυριζάκη στο 12′ έγραψε το 0-1, ενώ αμέσως μετά (13′) πέτυχε το 0-2 με τον Τζελέπη σε φάση διαρκείας και “παγώνοντας” τους γηπεδούχους. Με την έναρξη της επανάληψης ο Κυριζάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον τερματοφύλακα Διυλούδη, ο οποίος όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Σιμιτσάκη. Αμέσως μετά, στο 49′ αποβλήθηκε και ο Κυριζάκης γιατί απώθησε αντίπαλο και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αν και συνέχισε με 9 παίκτες (με 10 ο Ορέστης), κράτησε την σπουδαία νίκη που της έδωσε 5 βαθμούς διαφορά από τον Άβαντα και 9 απ’ τον Ορέστη.

Στα άλλα παιχνίδια που διεξήχθησαν χθες, ο Ατρόμητος Άβαντα σκόνταψε εντός έδρας και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τις Καστανιές, ενώ το Σουφλί πέτυχε νέα νίκη και βελτίωσε ακόμα περισσότερο την θέση του επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας του Α.Ο.Μαίστρου (ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντινίδης για την επίθεση στον βοηθό Καλογεράκη στο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στην Δραγάνα τιμωρήθηκε με 17 αγωνιστικές).

Σήμερα δεν διεξήχθη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το ματς Α.Ε.Διδυμοτείχου-Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στο άλλο ματς, η Θράκη Φερών επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Οινόης.

Θράκη Φερών – Ένωση Οινόης 2-0 (17′ Γκάκιος, 25′ Ντόλας)

Ατρόμητος Άβαντα – Άρδας Καστανεών 1-1 (46′ Μωραΐτης – 81′ Ραδιόγλου)
Μαΐστρος – Έβρος Σουφλίου 2-3 (35′ & 45+1 Μπάμπιτς – 26′ Κουρούδης 28′ Λίγας, 45′ Λαζίδης)
Νεοχώρι – Ποντιακός 2-1 (12′ Ρουσσίδης, 40′ Μπαλλάκης – Καλαϊτζίδης)