Έβρος-εορτασμός 25ης Μαρτίου: Οι πιτσιρικάδες με στρατιωτικά, ο δικυκλιστής Εθνοφύλακας και η παρέλαση με άλογο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβρος-εορτασμός 25ης Μαρτίου: Οι πιτσιρικάδες με στρατιωτικά, ο δικυκλιστής Εθνοφύλακας και η παρέλαση με άλογο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που έκαναν εντύπωση και προκάλεσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κόσμου, υπήρξαν στον σημερινό εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο νομό Έβρου.

Στην Αλεξανδρούπολη συγκίνησαν οι δυο πιτσιρικάδες που με στρατιωτική στολή και κρατώντας την ελληνική σημαία παρέλασαν και καταχειροκροτήθηκαν σκορπώντας ιδιαίτερη συγκίνηση σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Στα ακριτικά Δίκαια Τριγώνου της Ορεστιάδας, μαζί με την την παρέλαση της Εθνοφυλακής, βλέπετε τον μοναδικό Εθνοφύλακα δικυκλιστή ταχείας επέμβασης, τον Κώστα Θεοχαρίδη, να περνάει μετά τους συναδέρφους του Εθνοφύλακες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εορτασμός της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου στο Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου, με κατάθεση στεφάνων, παρέλαση

Στο Διδυμότειχο, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Δίδυμα Τείχη” κρατώντας την σημαία του, παρέλασε πάνω σε άλογο, δίνοντας επίσης μια άλλη διάσταση στον σημερινό εορτασμό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ του Δημήτρη Δαρίδη