Χατζημιχαήλ: Ολοκληρώθηκε η αποστολή απ’ την Αλεξανδρούπολη 8 τρένων στην Πολωνία, με στρατιωτικό υλικό

Χατζημιχαήλ: Ολοκληρώθηκε η αποστολή απ’ την Αλεξανδρούπολη 8 τρένων στην Πολωνία, με στρατιωτικό υλικό

Την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης που εξελίχθηκε σε 4 φάσεις στο πλαίσιο της καθιερωμένης στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ “Αtlantic Resolve” από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Κώστας Χατζημιχαήλ.

Με ανάρτηση του στο twitter, ο κ.Χατζημιχαήλ γνωστοποίησε ότι από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν κυρίως σιδηροδρομικών, 8 αμαξοστοιχίες με στρατιωτικό υλικό των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ, κυρίως άρματα, με τελικό προορισμό το Ζαγκάν της Δυτικής Πολωνίας. Περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα με την Γερμανία και όχι φυσικά με την Ουκρανία, όπως ανοήτως γράφτηκε από κάποιους άσχετους αλλά κυρίως κομπλεξικούς… αριστερούς της πλάκας. Επίσης, οδικώς με νταλίκες, μεταφέρθηκε στρατιωτικό και βοηθητικό υλικό στην Ρουμανία.

“Ολοκληρώσαμε την 4 φάσεων επιχείρηση της atlanticresolve αποστέλλοντας 8 τρένα πλήρους φορτίου στο Zagan [δυτική Πολωνία] στα σύνορα σχεδόν με Γερμανία, με χρόνο μετάβασης 5 ημέρες και convoys σε Ρουμανία! Μία σειρά ακόμη σημαντικών επιτευγμάτων”.

Όλα αυτά φυσικά, το επαναλαμβάνουμε έγιναν στο πλαίσιο της άσκησης του ΝΑΤΟ “Αtlantic Resolve”, ήταν προγραμματισμένα εδώ και πολλούς μήνες και ουδεμία σχέση έχουν με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, μετά την αιματηρή και δολοφονική εισβολή των Ρώσων του Πούτιν στην Ουκρανία. Μόνο το… θολωμένο μυαλό μια χούφτας κομμουνιστών, μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Έβρο, που για καθαρά λόγους επικοινωνιακών εντυπώσεων βλέπουν σχέση με ανάμιξη στον συγκεκριμένο πόλεμο, πιστεύει τέτοιες ανοησίες.