Ορεστιάδα: Το διήμερο ” 1st ODRYSES ROCK FESTIVAL”, με συμμετοχές έκπληξη συγκροτημάτων, διοργανώνει η ΕΕΒΟΠ

Ορεστιάδα: Το διήμερο ” 1st ODRYSES ROCK FESTIVAL”, με συμμετοχές έκπληξη συγκροτημάτων, διοργανώνει η ΕΕΒΟΠ

Το πρώτο ροκ φεστιβάλ με την ονομασία “1st ODRYSES ROCK FESTIVAL ORESTIADAS 2022, το οποίο μάλιστα θα είναι διήμερο και θα συμμετέχουν συγκροτήματα έκπληξη, ανακοίνωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας.

Η πολύ δραστήρια διοίκηση του Χρήστου Τσομπανίδη, που ήδη ανακοίνωσε και την διοργάνωση της φετινής “Λευκής Νύχτας”, δείχνει ότι προσπαθεί με τέτοιες εκδηλώσεις να δώσει… ζωντάνια και να δημιουργήσει επισκεψιμότητα και μέσα από τέτοιες κινήσεις στην πόλη. Όπως λοιπόν αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε:

“Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας ανακοινώνει την διοργάνωση τoυ  ‘’1st ODRYSES ROCK FESTIVAL ORESTIADAS 2022‘’. Το πρώτο ODRYSES ROCK FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, το διήμερο 2 και 3 Ιουλίου 2022.

Θα συμμετάσχουν 6 μουσικά σχήματα. Αναλυτικό πρόγραμμα με τα ονόματα των σχημάτων που θα συμμετάσχουν, θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου”.

Όπως και η “Λευκή Νύχτα” και το διήμερο ροκ φεστιβάλ διοργανώνεται από την ΕΕΒΟΠ με την στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.