Αλεξανδρούπολη: Ξεφάντωσαν οι Αμερικανοί ναύτες – Κατάστημα τατουάζ δούλεψε και Κυριακή, για να τους εξυπηρετήσει!!!

Αλεξανδρούπολη: Ξεφάντωσαν οι Αμερικανοί ναύτες – Κατάστημα τατουάζ δούλεψε και Κυριακή, για να τους εξυπηρετήσει!!!

Το Evros-nes.gr με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ, παρουσίασε τις πιένες που έζησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αλεξανδρούπολη, στο λιμάνι της οποίας κατέπλευσε το πλοίο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού “USS ARLINGTON”.

Τις στιγμές από την γνωστή ταινία του Αλέκου Σακελλάριου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου «Kαλώς ήρθε το δολάριο» θύμισε η πρωτεύουσα του Έβρου, αφού οι ναύτες του αμερικανικού στόλου όπως τότε ξεχύνονταν στο λιμάνι του Πειραιά αφήνοντας παντού δολάρια, έτσι έκαναν και στην Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Καλώς ήρθε το δολάριο – Γέμισε η πόλη με Αμερικανούς ναύτες του πλοίου “USS ARLINGTON”

Σύμφωνα με εμπόρους αλλά και εστιάτορες της πόλης, το διήμερο τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα… ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα του αμερικανικού πλοίου αποβιβάστηκαν και απλόχερα μοίρασαν δολάρια, προκειμένου να ξεφαντώσουν και να χαλαρώσουν για δυο ημέρες. Μπορεί τα μπαρ και τα καμπαρέ της… Τρούμπας να μην υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη (αν συνεχιστεί η άφιξη τέτοιων πλοίων δεν θα ήταν πάντως… άσχημη επιχειρηματική ιδέα), αλλά οι Αμερικανοί: «Κατανάλωσαν, πέρασαν πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πάρα πολύ ζωντανή πόλη η Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, να το ξαναδούμε στα καταστήματα της» δήλωσε μιλώντας στον skai.gr o πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, εκτός από ψώνια και φαγητό, έκαναν και… τατουάζ! «Υπήρχε μεγάλη κατανάλωση και στα καταστήματα εστίασης αλλά και στην αγορά. Ψώνισαν, έκαναν μέχρι και τατουάζ. Είναι κάτι το οποίο το βλέπαμε σε κάποιες ταινίες παλαιότερα».

“Ανοίξαμε το κατάστημα Κυριακή

για να τους εξυπηρετήσουμε όλους”

Όσο για το τι τατουάζ προτίμησαν οι Αμερικάνοι; Την απάντηση δίνει ο άνθρωπος που τους τα έφτιαξε, o γνωστός στην Αλεξανδρούπολη Νίκος από το Nico tattoo studio, που δήλωσε στο skai.gr:

«Δεχθήκαμε άπειρα e-mail πριν έρθουν ακόμα, γιατί ήξεραν το στούντιο . Ακυρώσαμε τα προγραμματισμένα ραντεβού μας με άλλους πελάτες και ανοίξαμε ακόμα και την Κυριακή για να τους εξυπηρετήσουμε όλους. Για να τους προλάβουμε, κάναμε μάλιστα μικρά τατουάζ “σουβενίρ”, μια υπενθύμιση στη ζωή τους ολόκληρη ότι ήρθαν στην Ελλάδα. Κάποιοι ζήταγαν πράγματα και στα ελληνικά γραμμένα».

Πηγή: skai.gr