Ορεστιάδα: Στρατός και εθελοντές πολίτες, καθάρισαν τα πλημμυρισμένα σπίτια σε Λεπτή, Νεοχώρι

Ορεστιάδα: Στρατός και εθελοντές πολίτες, καθάρισαν τα πλημμυρισμένα σπίτια σε Λεπτή, Νεοχώρι

Σύμπραξη του Ελληνικού Στρατού και εθελοντών πολιτών για άμεση καθαρισμό των σπιτιών σε Λεπτή, Νεοχώρι που πλημμύρισαν το περασμένο Σάββατο από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή της, είχαμε χθες.

Όπως μάλιστα ανέφερε στην προσωπική του σελίδα δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, που επισκέφθηκε την Δευτέρα την περιοχή:
“Σε συνέχεια της συντονιστικής μας συνάντησης στην Ορεστιάδα, εθελοντές πολίτες και στελέχη του Ελληνικού Στρατού την Τρίτη – σε επικοινωνία με τον ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, βοηθούν πολίτες για να καθαρίσουν τις οικίες και τα ακίνητά που επλήγησαν από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα. Και συνεχίζουμε σε στενή συνεργασία όλοι μαζί”.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεπτής Στέφανος Τσομπανίδης, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την βοήθεια τους, αλλά και όσους βρέθηκαν δίπλα στους πληγέντες συγχωριανούς του.
“Άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών για την αποκατάσταση των πληγέντων από την θεομηνία του Σαββάτου.
Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των κατοίκων του οικισμού, τον Στρατηγό Διοικητή της XVI Μ/Κ ΜΠ κ. Χατζηγεωργίου Θεόδωρο, τον Ταξίαρχο Διοικητή της 3 Μ/Κ ΤΑΞ κ. Παναγιωτόπουλο Ιωάννη, τα στελέχη και τους οπλίτες των Σχηματισμών της περιοχής μας που ως εθελοντές βοήθησαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση των πληγέντων όχι μόνο για τις απαιτούμενες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε γρήγορο χρονικό διάστημα αλλά και τον άριστο τρόπο συντονισμού και συνεργασίας των τμημάτων που δραστηριοποιήθηκαν στον οικισμό”.