“Σασμός”: Ο Εβρίτης σκηνοθέτης Δημήτρης Κιτσικούδης αποχώρησε και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς τον… αποχαιρετούν

“Σασμός”: Ο Εβρίτης σκηνοθέτης Δημήτρης Κιτσικούδης αποχώρησε και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς τον… αποχαιρετούν

-Η “Καλλιόπη” Μαρία Τζομπανάκη, η “Αργυρώ” Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της… σπουδαίας σειράς του ALPHA τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία

Μετά από ένα χρόνο γυρισμάτων, ο Εβρίτης σκηνοθέτης (από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου) Δημήτρης Κιτσικούδης αποφάσισε να αποχωρήσει από τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ALPHA  “Σασμός”, που σάρωσε φέτος σε τηλεθέαση και καθήλωσε τον κόσμο.

Ο συντοπίτης μας ταλαντούχος σκηνοθέτης που μεγάλωσε και σπούδασε στο Διδυμότειχο πριν φύγει για σπουδές στην Αθήνα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές του “Σασμού”. Μάλιστα μετά την αποχώρηση τον περασμένο Μάιο του βασικού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου για τους γνωστούς λόγους, ανέλαβε το “βάρος” των γυρισμάτων της σειράς που ολοκληρώθηκαν για τον πρώτο κύκλο αυτές τις ημέρες. Θα συνεχιστεί βέβαια του χρόνου, αλλά ο Εβρίτης σκηνοθέτης δεν θα μετέχει και όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα, συνοδεύοντας με μια φωτογραφία από τα τελευταία-για φέτος-γυρίσματα:

“Αποχαιρετώντας τον “Σασμό” Μετά από ένα χρόνο γυρισμάτων. Περάσαμε δυσκολίες αλλά και μαγικές στιγμές. Ομάδα, παρέα, οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως για την συνεργασία. Ελπίζω να ανταμώσουμε πάλι σύντομα. Καλή τύχη!!!

Μάλιστα., με αφορμή κάποια σχόλια κάτω από την ανάρτηση έσπευσε να διευκρινίσει ότι:

“Προς αποφυγήν παρεξήγησης. Ήταν δικιά μου απόφαση να φύγω για λόγους προσωπικής εξέλιξης”.

Όλοι οι πρωταγωνιστές τον… αποχαιρετούν

και εύχονται να ξανασυνεργαστούν μαζί του

Ο Δημήτρης για ίσους τον γνωρίζουν, εκτός από πολύ καλός σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους συναδέρφους του σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, είναι και από τα καλύτερα παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα πρώτος ο βασικός σκηνοθέτης του “Σασμού” Κώσστας Κωστόπουλος που πέρυσι τον επέλεξε για άμεσο συνεργάτη, του έγραψε: “Είμαι τόσο ευγνώμων σε σένα”.

Όμως και αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του “Σασμού”, έσπευσαν με σχα τους κάτω από την ανάρτηση του να τον ευχαριστήσουν για την συνεργασία, να τον… αποχαιρετήσουν και να ευχηθούν να ξανασυναντηθούν μελλοντικά οι δρόμοι τους σε άλλες συνεργασίες.

Με πρώτη και καλύτερη την Μαρία Τζομπανάκη, την “Καλλιόπη” της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ALPHA.

Αλλά και την “Αργυρώ” (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη), με την οποία είναι και κουμπάροι.

Αλλά και τον… καφετζή του χωριού, τον Στάθη Μαντζώρο που του έγραψε:

Μαζί και η… γυναίκα του τηλεοπτικού καφετζή, η Αλίνα Κωτσοβούλου

Ο… μικρός της σειράς, ο “Μανώλης”, κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου

Η… παπαδιά Στέλα Γκίκα επίσης ευαριστίες

Αλλά και η “Άσπα” και ξαδέρφη του “Σασμού, η Βέρα Μακρομαρίδου

Όπως και ο άνδρας της στην τηλεοπτική σειρά ο “Κώστας” Δημήτρης Γεωργαλάς

Ευχές και από τον μόνιμο θαμώνα και κουτσομπόλη του καφενείου του χωριού που ζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, τον Σταμάτη Κακαβελάκη

Τέλος, ο…άγριος ξάδερφος της ¨”Αργυρώς”, ο Νίκος Τσολερίδης

Φυσικά, τα… καλύτερα έρχονται για τον ταλαντούχο συντοπίτη μας σκηνοθέτη Δημήτρη Κιτσικούδη, που σύντομα θα παρουσιάσει νέα του δουλειά στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.