Πανηγυρική ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για Κ.Πιτιακούδη: ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αγωγή 50.000 ευρώ του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Α.Κοντού

Πανηγυρική ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για Κ.Πιτιακούδη: ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αγωγή 50.000 ευρώ του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Α.Κοντού

Άλλη μια πανηγυρική ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη, αφού ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αγωγή ύψους 50.000 ευρώ που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας  Αλέξανδρος Κοντός.

Συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, στο οποίο είχε προσφύγει το κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ στο νομό Ξάνθης και διετέλεσε εκτός από βουλευτής και υπουργός αλλά και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επί Κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, ΑΠΕΡΡΙΨΕ την συγκεκριμένη αγωγή. Με αυτήν ζητούσε 50.000 ευρώ από τον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη, αλλά παράλληλα και την προσωπική του κράτηση ως μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης της απόφασης. Μάλιστα επέλεξε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και όχι το Μονομελές που συνήθως κατατίθενται τέτοιου είδους αγωγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Κοντός: Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ, ζητάει με ΑΓΩΓΗ 50.000 ευρώ και προσωπική κράτηση του Κ.Πιτιακούδη

Η εκδίκαση της αγωγής έγινε τον περασμένο Μάιο στην Ξάνθη και τα επιχειρήματα αλλά και τα έγγραφα που κατέθεσε ο έμπειρος νομικός μας σύμβουλος Σάββας Μανουσόπουλος, είχαν ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΡΡΙΨΗ της αγωγής των 50.000 ευρώ του Αλέξανδρου Κοντού και την ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Κώστα Πιτιακούδη.

Ήταν άλλη μια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες υποθέσεις που έχει κερδίσει ο Κώστας Πιτιακούδης, τον οποίο σέρνουν στα δικαστήρια θεσμικοί και άλλοι παράγοντες του τόπου με δεκάδες μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα ως υπεύθυνο του Evros-news (με τη συντριπτική πλειοψηφία να προέρχεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας), επειδή δεν τους αρέσει η κριτική μας. Σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και ΦΙΜΩΣΗΣ μας.