Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός βούτηξε και έσωσε γυναίκα που κινδύνευε να πνιγεί, στην πλαζ του ΕΟΤ

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός βούτηξε και έσωσε γυναίκα που κινδύνευε να πνιγεί, στην πλαζ του ΕΟΤ

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, βούτηξε στην θάλασσα σήμερα το μεσημέρι και έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα που κινδύνευε να πνιγεί, στην πλαζ του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Αρχιφύλακας που ονομάζεται Δημήτρης Τσουλκανάκης βρισκόταν εκεί κοντά και συγκεκριμένα στον χώρο του δημοτικού κάμπινγκ με την οικογένεια του, όταν άκουσε τις φωνές λουόμενων που καλούσαν σε βοήθεια βλέποντας την γυναίκα να κινδυνεύει να πνιγεί. Έτρεξε και βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει στην παραλία την ηλικιωμένη, η οποία παραλίγο να χάσει την ζωή της.

Επιτόπου έφτασαν το Λιμενικό αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο η γυναίκα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εκτός κινδύνου σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αστυνομικός, που είναι παράλληλα και προπονητής βόλεϊ στην ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε ως Συνοριοφύλακας, δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες όλων, αλλά όπως έλεγε απλά έκανε το καθήκον του ως άνθρωπος και τίποτε περισσότερο.