ΒΙΝΤΕΟ: Το Evros-news στον ΣΚΑΪ, για την επίσκεψη του Αμερικάνου Γερουσιαστή Μενέντεζ στην Αλεξανδρούπολη

ΒΙΝΤΕΟ: Το Evros-news στον ΣΚΑΪ, για την επίσκεψη του Αμερικάνου Γερουσιαστή Μενέντεζ στην Αλεξανδρούπολη

Το Evros-news.gr και ο υπεύθυνος του Κώστας Πιτιακούδης φιλοξενήθηκαν χθες Πέμπτη 18 Αυγούστου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ που είχαμε ήδη δημοσιεύσει για την επίσκεψη του Αμερικάνου Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ στην Αλεξανδρούπολη.

Αρχικά ο Κώστας Πιτιακούδης μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή «Newsroom», με παρουσιαστές τους καλούς συναδέρφους Ναντίν Χαρδαλιά και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας αρκετές επιπλέον λεπτομέρειες της παρουσίας του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου συνοδευόταν από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ στην εκπομπή ¨”Newsroom”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ-Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Πολύ σημαντική επίσκεψη του Αμερικανού γερουσιαστή Ρ. Μενέντεζ και του πρέσβη Τ.Τσούνη στο λιμάνι

Στη συνέχεια, μέρος του ρεπορτάζ του Evros-news.gr και του υπεύθυνου της ιστοσελίδας μας Κώστα Πιτιακούδη, έπαιξε και στο Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, αφού δόθηκε μεγάλη έκταση στην παρουσία του Αμερικανού Γερουσιαστή κ.Μενέντεζ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα στην περιοχή μας.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ