Β. Μαυρίδης για ανεξαρτητοποίηση και δηλώσεις Δ. Παπαδόπουλου: “Φτάνει τόσο σανό που ταίζει τους δημότες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Β. Μαυρίδης για ανεξαρτητοποίηση και δηλώσεις Δ. Παπαδόπουλου: “Φτάνει τόσο σανό που ταίζει τους δημότες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέση για όσα του καταλογίζει με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του, τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ και στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην συνεργάτης του στη δημοτική αρχή Διαμαντής Παπαδόπουλος, πήρε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Η φράση “Φτάνει τόσο σανό που κάποιοι ταΐζουν στους δημότες. Φτάνει“ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Ράδιο Έβρος” και την εκπομπή “Εβροσκόπιο”, είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, τον ανεξάρτητο πλέον συνάδερφο τους και αποφασισμένο πλέον να είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023. Έτσι άλλωστε κινείται, ενεργεί και συζητάει κάνοντας πολλές επαφές εδώ και μήνες ο κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος… οργανώνεται ήδη εξασφαλίζοντας και επικοινωνιακή στήριξη τοπικών ΜΜΕ από την Αλεξανδρούπολη.

Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης κλήθηκε λοιπόν να σχολιάσει τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά από 3 χρόνια συνεργασίας τους “ανακάλυψε” ότι ο επικεφαλής της παράταξης του είχε “αντιδημοκρατική” και “καθεστωτική” συμπεριφορά, όπως τον κατηγόρησε.

“Στα 12 χρόνια της αυτοδιοικητικής μου πορείας, μόνο γι’ αυτά τα δύο δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος“, είπε ο κ. Μαυρίδης, υποστηρίζοντας τη θέση του. Ως παράδειγμα δημοκρατικής πρακτικής και ελευθερίας λόγου, ανέφερε το γεγονός πως “καμία επίπληξη, καμία προσπάθεια φίμωσης δεν υπήρξε, καμία αντιπαράθεση με τον κ. Παπαδόπουλο σχετικά με τη δράση του, ερήμην της παράταξης, και τη συμμετοχή του στην πρωτοβουλία για νέα Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Έβρου“.

Εξήγησε πως ο λόγος που του ζήτησε “να αποχωρήσει από την ομάδα, γιατί τέτοιες κινήσεις είναι εις βάρος του επικεφαλής και δείχνουν αντιδημοκρατική συμπεριφορά” ήταν όταν πριν 3,5 μήνες διαπίστωσε ότι έκανε κινήσεις να δημιουργήσει δικό του συνδυασμό, πλησιάζοντας και στελέχη της παράταξης στην οποία ανήκε. Σημείωσε δε πως “οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ομάδας μας θέλουν να απαντήσουν γιατί νιώθουν θιγόμενοι”, σε όσα “ψεύδη“, όπως τα χαρακτήρισε, έχει πει ο κ. Παπαδόπουλος, ενώ υποστήριξε πως η δημοτική ομάδα παραμένει “συμπαγής” και συνεπώς κανείς δεν ενέδωσε στις προτάσεις/προσκλήσεις του κ. Παπαδόπουλου.

Ο κ. Μαυρίδης υποστήριξε πως και για το θέμα των ανεμογεννητριών ο κ. Παπαδόπουλος “κάνει τεράστιο λάθος“. “Άκουσα εξωπραγματικά πράγματα από τον πρώην συνεργάτη μου“, τόνισε, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με τα ανταποδοτικά. “Φτάνει τόσο σανό που κάποιοι ταΐζουν στους δημότες. Φτάνει“, απάντησε οργισμένος σχετικά με όσα δημοσιοποιεί για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας πως το ζήτημα των ανεμογεννητριών σαφώς και θα ξανασυζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έχει λήξει, παρά μόνον σε ό,τι αφορά στη γνωμοδότηση επί τον Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Πηγή: radioevros.gr