Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Μόνο δύο προσφορές (Αμερικανικών εταιρειών) κατατέθηκαν σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ – Άφαντοι Ι.Σαββίδης, Κοπελούζος

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Μόνο δύο προσφορές (Αμερικανικών εταιρειών) κατατέθηκαν σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ – Άφαντοι Ι.Σαββίδης, Κοπελούζος

Μόνο δύο δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης παρέλαβε σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου το ΤΑΪΠΕΔ και αυτές προέρχονται από Αμερικανικές εταιρείες.

Τα επιχειρηματικά σχήματα που μετείχαν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Δημήτρης Κοπελούζος, δεν εμφανίστηκαν τελικά να καταθέσουν προσφορές, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει από χθες το Evros-news.gr. Πως δεν θα πάρουν τελικά μέρος στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού που είχε καταληκτική ημερομηνία σήμερα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του ΤΑΪΠΕΔ, η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Επίσης, σημειώνεται ότι οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού, θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ταμείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Αποχωρούν Ιβάν Σαββίδης και Κοπελούζος απ’ την διεκδίκηση του λιμανιού; – Δεν καταθέτουν αύριο προσφορά;

Υπενθυμίζεται ότι, το ΤΑΙΠΕΔ ενημέρωσε την Πέμπτη (22/9) και σχετικά με την αποσφράγιση των τριών οικονομικών προσφορών που είχαν κατατεθεί για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Η ανακοίνωση του ΤΑΪΠΕΔ για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης:
«Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, δύο (2) προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α. Α.Ε.).

Προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

Η κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL GROUP – EUROPORTS-EFA GROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Η LIBERTY PORT HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (θυγατρική QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT).
Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*