Ακόμα και οι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ (61,7%), ζητούν πιο αυστηρή στάση στην αντιμετώπιση λαθρομεταναστευτικών ροών

Ακόμα και οι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ (61,7%), ζητούν πιο αυστηρή στάση στην αντιμετώπιση λαθρομεταναστευτικών ροών

Ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν κατά μεγάλη πλειοψηφία που φτάνει το 61,7% και… αγγίζει το συνολικό 64,1% του ελληνικού λαού, πιο αυστηρή αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού από την Κυβέρνηση.

Αυτό δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας MARC που παρουσιάστηκε προχθές στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 64,1% των πολιτών που ρωτήθηκαν ζητούν πιο αυστηρή στάση στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών και των προσφυγικών ροών από την χώρα μας και το 23,4% να μείνει αυτή που είναι σήμερα. Στους ψηφοφόρους, όσον αφορά τη Ν.Δ. το 62,9% ζητάει πιο αυστηρή στάση και στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν το… ίδιο αφού είναι το 61,7%.

Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που στον Έβρο για παράδειγμα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά είναι γνωστό ότι κράτησε μια απαράδεκτη στάση στο περίφημο θέμα των 38 στη νησίδα της περιοχής Κισσαρίου τον Δεκαπενταύγουστο, όταν με δηλώσεις της κατηγορούσε Αστυνομία, Στρατό και γενικά την Κυβέρνηση ότι κρατάει απάνθρωπη στάση και δεν τους διασώζει, ενώ βρισκόταν σε ελληνικό έδαφος. Κάτι που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε και μάλιστα το παραδέχθηκε ο επικεφαλής της ΜΚΟ που σε συνεργασία με ξένα και αριστερά ελληνικά ΜΜΕ δημιούργησε όλο αυτό το θέμα υιοθετώντας την τουρκική προπαγάνδα.

Δυστυχώς η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γκαρά είχε πρωταγωνιστεί σε όλο αυτό το “παραμύθι”. Η δημοσκόπηση λοιπόν της MARC δείχνει ότι και οι ψηφοφόροι του κόμματος της ζητούν πιο αυστηρή στάση, ενώ επίσης πρόσφατα η πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε δημόσια ότι ο ΣΥΙΖΑ είναι αντίθετος στην επέκταση του φράχτη.

Όσον αφορά τα άλλα στοιχεία της δημοσκόπησης, προβάδισμα 8,7 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,2%, το ΚΚΕ 5,2%, η Ελληνική Λύση 4,4% και το ΜέΡΑ 25 3,1%.