Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η Ν.Δ έγινε κεντροαριστερό κόμμα ψηφίζοντας νόμο ομοφυλοφίλων. Λαϊκιστές, γραφικοί Βελόπουλος, “Νίκη” (συνέντευξη)

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η Ν.Δ έγινε κεντροαριστερό κόμμα ψηφίζοντας νόμο ομοφυλοφίλων. Λαϊκιστές, γραφικοί Βελόπουλος, “Νίκη” (συνέντευξη)

-Η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει καμιά σχέση πλέον με τις αξίες της πατρίδας-θρησκείας-οικογένειας

-Ο Βελόπουλος κοροϊδεύει τον κόσμο με κεραλοιφές, πουλούσε επιστολές του Χριστού, μοίραζε τρισεκατομμύρια του Σώρρα και εκμεταλλεύεται τον πόνο του Έλληνα

-Έχω έναν υπέροχο παππού στα Βρυσικά Διδυμοτείχου, τον πάτερ Βλάσιε και θα πέθαινε αν εμπορευματοποιούσα την πίστη μου στον Θεό, όπως κάνει η “Νίκη” του κ.Νατσιού

-Θα παλέψουμε στην Ευρώπη τα σύνορα να γίνουν απροσπέλαστα στους λαθρομετανάστες, Έρχονται και ζουν με τα επιδόματα από την δική μας τσέπη και οι Έλληνες υποφέρουν

Επίθεση στη Ν.Δ, για την οποία είπε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι πλέον δεξιό κόμμα αλλά κεντροαριστερό μετά την ψήφιση του νόμου για τον γάμο ομοφυλοφίλων, αλλά και σε “Ελληνική Λύση” και “Νίκη”, εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η καταγόμενη από τον Έβρο και συγκεκριμένα τα Βρυσικά Διδυμοτείχου Πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής” και υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, όπου πιστεύει πως θα την ψηφίσει ο λαός και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο, έδωσε συνέντευξη στον Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου. Σε αυτήν μεταξύ άλλων τόνισε:

  • Οι αξίες που υπηρετούμε στην Φωνή Λογικης είναι οι αξίες που μεγαλώσαμε και μεγάλωσαν πάρα πολλοί Έλληνες από τις οικογένειες και τους δασκάλους τους. Δηλαδή οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. Αυτές μάθαμε και θέλουμε να κληρονομήσουμε στις επόμενες γενιές.
  • Δυστυχώς βλέπομε ότι ι αξίες αυτές δέχονται πόλεμο πανταχόθεν. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό δημιουργήσαμε την “Φωνή Λογικής”. Για να συσπειρώσυμε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν σε αυτές τις αξίες.

Απαντώντας στην ερώτηση ότι περίπου τα ίδια λένε στελέχη της Ν.Δ, αλλά και ο Κυριάκος Βελόπουλος και η “Νίκη”, οπότε γιατί λοιπόν να επιλέξει κάποιος να ψηφίσει την ίδια και το κόμμα της και όχι τη Ν.Δ. ή την “Ελληνική Λύση” ή το κόμμα του κ.Νατσιού,  Εβρίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε:

  • Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση ούτε με γραφικότητες, ούτε με λαϊκισμούς, μιλώντας για κόμματα που υπάρχουν δεξιότερα της Ν.Δ. Ο κύριος Βελόπουλος έχει πουλήσει και επιστολές του Ιησού, έχει κοροϊδέψει κόσμο με κεραλοιφές που θεραπεύουνε τα πάντα, έχει μιλήσει και να μοιράσει τα τρισεκατομμύρια του Σώρρα. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να παίζεις με την αγωνία του Έλληνα πολίτη κα να εκμεταλλεύεσαι αυτή την αγωνία και τον πόνο του λέγοντας τέτοια πράγματα.
  • Όσο για τη “Νίκη”, εγώ ξέρετε είμαι ένθεη, αλλά δεν εμπορευματοποιώ την πίστη μου. Έχω έναν παππού υπέροχο, τον πάτερ Βλάσιο στα Βρυσικά Διδυμοτείχου ο οποίος αν τυχόν τολμούσα και εμπορευματοποιούσα την πίστη μου θα πέθαινε από την στενοχώρια του. 
  • Η Ν.Δ. στην οποία στο παρελθόν υπήρξα υποψήφια, καμιά σχέση δεν έχει πλέον με αυτές τις αξίες ιαι τα ιδανικά. Τα έχει προδώσει σε μεγάλο βαθμό και έχουν απογοητευθεί οι ψηφοφόροι της, καθώς έχει απομακρυνθεί από αυτές τις αξίες.
  • Τόλμησε και πέρασε το νόμο για τον γάμο και την υιοθεσία για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που το νόμο αυτό δεν τόλμησε να τον φέρει ούτε ο κ.Τσίπρας. 
  • Να μιλήσομε για την εγκληματικότητα που αυξάνεται; Για τα Πανεπιστήμια που συνεχίζουν να είναι ένα μπάχαλο και οι νόμοι δεν εφαρμόζονται;
  • Για το ότι δεν στηρίζεται η ελληνική πυρηνική οικογένεια αλλά η ΛΟΑΤΚΙ;
  • Η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα κεντροαριστερό κόμμα που καμιά σχέση δεν έχει με το παρελθόν της και με τις αξίες και τα ιδανικά που πρέσβευσε κάποτε.

Τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα να γίνουν

απροσπέλαστα για τους λαθρομετανάστες

Εξέφρασε την πίστη ότι θα βρίσκεται στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο, όπου θα αγωνιστεί ώστε:

  • Τα σύνορα της Ευρώπης να είναι απροσπέλαστα για τους λαθρομετανάστες
    • Η Ευρωπαϊκή Ένωση να βγάλει νόμους για να περιορίσει την απροκάλυπτη λαθρομετανάστευση
  • Στα ελληνικά σύνορα βλέπουμε ότι μπαίνουν λαθρομετανάστες στην χώρα. Κατάγομαι από τον Έβρο και βλέπουμε ότι μπαίνουν και από τον Έβρο και από αλλού.
  • Να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν είναι η Ελλάδα η γη της επαγγελίας. Δεν μπορούν να έρχονται να ταίζονται από επιδόματα, από την δική μας τσέπη, από το υστέρημα του Έλληνα πολίτη και να ζουν σε βάρος μας. 
  • Να επιβληθούν παραδειγματικές ποινές στους λαθροδιακινητές
  • Να σφραγιστούν πραγματικά τα σύνορα, Να φυλάσσονται αποτελεσματικά. Η Αυστραλία πως τα φυλάει;

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ