Τοψίδης: Στο κενό τα ψεύδη και οι συκοφαντίες του – Στο αρχείο η μήνυσή του κατά περιφερειακών συμβούλων

Τοψίδης: Στο κενό τα ψεύδη και οι συκοφαντίες του – Στο αρχείο η μήνυσή του κατά περιφερειακών συμβούλων

-Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είχε μηνύσει τον Εβρίτη Βασίλη Δελησταμάτη και τους Παπαθεοδώρου, Γάκη

 -Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης έθεσε την μήνυση στο αρχείο

-Μηνύσεις εναντίον του από τους τρεις περιφερειακούς συμβούλους για  ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ  θα ακολουθήσει αγωγή αποζημίωσης 

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξελίσσεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάης Τοψίδης. 

Η προσπάθεια του για ποινικοποίηση της πολιτικής δραστηριότητας των αιρετών στελεχών της Περιφέρειας έπεσε στο κενό και ο ίδιος έπεσε στο βούρκο που ετοίμαζε για άλλους με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του. Όλα αυτά εναντίον του Εβρίτη Αντιπεριφερειάρχη  Βασίλη Δελησταμάτη, του Προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστου Παπαθεοδώρου ιαι του  Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Γάκη, ο οποίος ανήκε μάλιστα στην δική του περιφερειακή παράταξη και τον βοήθησε σημαντικές στις εκλογές του 2019 στην Καβάλα,  που ήταν ο μοναδικός νομός στον οποίο ο κ.Τοψίδης ήρθε πρώτος.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης έθεσε λοιπόν  στο αρχείο την μήνυσή του κατά των συγκεκριμένων αιρετών στελεχών, τα οποία ήδη τον μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και θα ακολουθήσει εκ μέρους τους σχετική αγωγή αποζημίωσης.

 

Με μια πολύ σκληρή  ανακοίνωση που όμως αποδίδει την πραγματικότητα,  η παράταξη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, κατακεραυνώνει τον Τάκη Τοψίδη, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί την ετυμηγορία του κόσμου και καταφεύγει σε μηνύσεις και αγωγές, νομίζοντας ότι μπορεί να εκφοβίσει ή να απειλήσει οποιονδήποτε. Όπως λοιπός αναφέρει:

 «Τοψίδης: ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειας ΑΜΘ

Στο κενό τα ψεύδη και οι συκοφαντίες του – Στο αρχείο η μήνυσή του κατά αιρετών στελεχών

Ο  κ. Τοψίδης, στις 3/8/22, υπέβαλε μήνυση εις βάρος τριών αιρετών στελεχών της Περιφέρειάς μας, του κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, του κ. Χρήστου Γάκη, Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του κ. Βασίλη Δελησταμάτη, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, για παράβαση καθήκοντος σχετικά με το θέμα της εταιρείας  SELECTAHELLAS.

Με ανυπόστατους, ψευδείς και κατασυκοφαντικούς ισχυρισμούς, κατηγόρησε τα τρία εκλεγμένα στελέχη της Περιφέρειάς μας ότι κινήθηκαν για να έχουν περιουσιακό όφελος και να ζημιώσουν το κράτος.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης, στις 9/11/22, εξέδωσε διάταξη με την οποία έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας ότι καμία παράβαση καθήκοντος δε διαπιστώθηκε εκ μέρους των ανωτέρω στελεχών.

Οι κ.κ. Παπαθεοδώρου, Γάκης και Δελησταμάτης έχουν ήδη μηνύσει τον κ. Τοψίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και θα ακολουθήσει εκ μέρους τους σχετική αγωγή αποζημίωσης.

Η προσπάθεια του κ. Τοψίδη να ποινικοποιήσει την πολιτική δραστηριότητα των αιρετών στελεχών της Περιφέρειάς μας, και μάλιστα χωρίς κανένα στοιχείο, είναι από μόνη της απαράδεκτη.

Σκοπός του ήταν να εκφοβίσει, να δυσφημίσει και εντέλει να βλάψει πολιτικά τους τρεις συναδέλφους και την παράταξή μας.

Το μόνο που κατάφερε τελικά είναι να πέσει ο ίδιος μέσα στο βούρκο που ετοίμαζε για άλλους.

Ο  κατήφορός του δεν έχει τελειωμό.

Η πολιτική αντιπαράθεση μαζί του έχει χάσει προ πολλού την αξία και το νόημα της.

Ο κ. Τοψίδης, μέσα από τις πράξεις του, έχει καταφέρει να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειάς μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*