Θράκη: Μουσουλμάνος δήμαρχος απέλυσε προκλητικά εργαζόμενους ως «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες»

Θράκη: Μουσουλμάνος δήμαρχος απέλυσε προκλητικά εργαζόμενους ως «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες»

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο Ιάσμου από τον δήμαρχο Οντέρ Μουμίν, γνωστό για τις κατά καιρούς προκλητικές θέσεις του.

Ο δήμαρχος,  μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας, λειτουργώντας ως εγχώριος …Ερντογάν προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενων με τις πρωτοφανείς κατηγορίες περί «εγχώριων τρομοκρατών» και «Γκιουλενιστών»!

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του δήμου στο FB αναφέρεται:

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών : 
Αποφασίζει & διακόπτει, άμεσα & από σήμερα, τη σύμβαση εργασίας (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας) του Νιαζή ΧΑΣΑΝ του Αλή, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο – Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση FETÖ».

Η σχετική απόφαση του δημάρχου μάλιστα αναρτήθηκε και στην Διαύγεια:

Όμως ο δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί. Απέλυσε και εργαζόμενη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με την …«κατηγορία» ότι είναι μέλος της «Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ»… Μια «οργάνωση» που όσο και αν αναζητήσαμε στοιχεία για τη δράση και την ύπαρξη της, δεν μπορέσαμε προς το παρόν να εντοπίσουμε.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του δήμου αναφέρεται και το όνομα του τέως βουλευτή Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον οποίον επίσης ο δήμαρχος …κατηγορεί ότι ανήκει και αυτός στην …«Διεθνή Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ».

Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών :

«Αποφασίζει & διακόπτει, άμεσα & από σήμερα, τη σύμβαση εργασίας (Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι) της Ελισάβετ Τσουλίδου του Τάκη, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο – Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχής στην εγχώρια εγκληματική οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ.

Η Ελισάβετ Τσουλίδου αποτελεί σύνδεσμο και σχετίζεται με τον Σταύρο Καζάκη, τέως Δήμαρχο Ιάσμου και τον διαγραφέντα ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, τέως Πρόεδρο ΔΣ Ιάσμου, Μεχμέτ Μεχμέτ.

Ενώ τέλος ο Μεχμέτ Μεχμέτ ανήκει ταυτοχρόνως και αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ της Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ και της Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETÖ.

Στην Αθήνα ο δήμαρχος για λόγους εθνικής ασφάλειας και δημοσίου συμφέροντος»

Επίσης με έγγραφο που και αυτή δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε: «Την ανάγκη έκτακτης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μουμίν Οντέρ στην Αθήνα από 23-12-2022 έως 1-1-2023 (επιστροφή) για λόγους εθνικής ασφάλειας και δημοσίου συμφέροντος»!!! 

Τα ερωτήματα όμως που υπάρχουν είναι πολλά:

— Με ποιο δικαίωμα ο δήμαρχος Ιάσμου προχωρά στην απόλυση – «διακοπή συνεργασίας» – δύο Ελλήνων πολιτών, εργαζομένων με συμβάσεις σε προγράμματα όπως αυτό της «Κοινωφελούς Εργασίας» και του «Βοήθεια στο Σπίτι» με την απίστευτη κατηγορίες ότι συμμετέχουν σε «τρομοκρατικές οργανώσεις»;

— Ποιοι είναι οι «λόγοι εθνικής ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος» που οδήγησαν τον δήμαρχο να έρθει στην Αθήνα και με ποιους συναντήθηκε; 

— Γνωρίζει το υπουργείο Εσωτερικών – που είναι ο άμεσος πολιτικός προϊστάμενος – του δημάρχου τις αποφάσεις του;

— Ποια είναι η θέση του υπουργείο Εξωτερικών απέναντι στις απίστευτες «καταγγελίες» του δημάρχου Ιάσμου περί «Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETÖ» και περί ύπαρξης «εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ».

— Πώς θα διαχειριστούν οι αρμόδιες ελληνικές αρχές τις αποφάσεις και τις κινήσεις του δημάρχου;

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ένα σχόλιο

  1. Το θέμα αυτό είναι από τον Σεπτέμβριο και η τρομοκρατία σέ χριστιανούς και μουσουλμανους είναι φοβερός. Κάντε έρευνα θα ανακαληψ πολλά.χρόνια πολλά καλή χρονιά

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*