Ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο – Τα νέα πρόσωπα

Ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο – Τα νέα πρόσωπα

Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το νομο Έβρου, αναοινώθηκε πριν λίγο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε αυτό οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές στο νομό μας είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες. Τρία είναι τα νέα πρόσωπα σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2019 και συγκεκριμένα η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου, η οποία προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και ανακοινώθηκε μάλιστα ξεχωριστά χθες βράδυ ως ένα από τα στελέχη του τομέα της κατηγορίας ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (νέοι άνθρωποι, με διαφορετικές κοινωνικές αναφορές), ο πρώην Σντονιστής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Σπύρος Δέδογλου, πότε αγρότης, πότε ελεύθερος επαγγεολματίας, πότε…δημοσιογράφος και η δημόσια υπάλληλος Σμάρω Βαλαβανίδου,  η οποία ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό του Δημήτρη Λαζόπουλου αλλά δεν εξελέγη.

Διαβάστε ακόμα:  ΣΥΡΙΖΑ: Η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου ανακοινώθηκε επίσημα ως πρώτη υποψήφια βουλευτής Έβρου

Από τους τρεις… παλαιότερους, είναι φυσικά υποψήφια η νυν βουλευτής Νατάσα Γκαρά, ο οικονομοlόγος Μενέλαος Μαλτέζος και ο Βασίλης Τσολακίδης, πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, άνθρωπος με ουσιαστική προσφορά στην περιοχή αφού έφερε το εργοστάσιο της κορυφαίας εταιρείας YTONG στο χωριό του Νεοχώρι και τώρα ετοιμάζεται να υλοποιήσει νέα σημαντική επένδυση αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Το ψηφοδέλτιο του ΕΒΡΟΥ 6 υποψήφιοι) για τον ΣΥΡΙΖΑ

Γκαρά Νατάσα, βουλευτής (Ν)
Βαλαβανίδου Σμάρω, δημόσιος υπάλληλος
Μπέρδου Κατερίνα (Π) (Ν), 38 ετών δικηγόρος
Δέδογλου Σπύρος, ελεύθερος επαγγελματίας
Μαλτέζος Μενέλαος, λογιστής, Οικονομικό Επιμελητήριο
Τσολακίδης Βασίλης, αρχιτέκτονας