Ιστορικό τεμπούτο για τον 17χρονο Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη στην Super League, με τον Βόλο

Ιστορικό τεμπούτο για τον 17χρονο Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη στην Super League, με τον Βόλο

Ιστορικό ντεμπούτο στην Super League, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας μας, πραγματοποίησε χθες πριν ακόμα συμπληρώσει  τα 18 του χρόνια, ο Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης.

Σε ηλικία 17 χρόνων, ο καταγόμενος από την Κυανή Διδυμοτείχου αλλά με την οικογένεια του να μένει στην Αλεξανδρούπολη εξαιρετικά ταλαντούχος μεσοαμυντικός, μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του χθεσινού νικηφόρου αγώνα της ομάδας του, του Βόλου, εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του τον εμπστεύθηκε στην προσπάθεια να κρατήσει το πολύτιμο για την ομάδα του 1-0 και τον χρησιμοποίησε, και έτσι έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Είχε προηγηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο,  το ντεμπούτο του με τη φανέλα της επαγγελματικής ομάδας του Βόλου.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης, που πήγε το καλοκαίρι στον Βόλο από την ομάδα της Ξάνθης, αφού ο  πατέρας του σωστά αποδείχθηκε ότι έπραξε μια και η Ξάνθη δεν συμμετείχε τελικά στο πρωτάθλημα και παρά τις αντιρρήσεις κάποιων που  δημόσια προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο νεαρός συντοπίτης μας διεθνής ποδοσφαιριστής, που έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη και είχε  πρόπερσι συμμετοχές στην SL2, κλήθηκε στις καθυστερήσεις της χθεσινής νίκης του Βόλου επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα, να ακτικαταστήσει τον Φελίπε Πιρές.

Να θυμίσουμε ότι ναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού και ήταν βασικό στέλεχος των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Έβρου. Έχει παράλληλα κληθεί κιαι στις μικρές εθνικές ομάδες, με το μέλλον του πλέον να προδιαγράφεται λαμπρό, αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά που είναι δεδομένο ότι ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.