Έβρος: Έστειλαν σε 92χρονη πρόστιμο 107 ευρώ μέσω Εφορίας, επειδή δεν εμβολιάστηκε για κορονοϊό

Έβρος: Έστειλαν σε 92χρονη πρόστιμο 107 ευρώ μέσω Εφορίας, επειδή δεν εμβολιάστηκε για κορονοϊό

Που να το περίμενε η 92χρονη Μ.Π από το χωριό Ποιμενικό Διδυμοτείχου, ότι θα έπαιρνε σήμερα στα χέρια της, σε αυτή την ηλικία, το… ραβασάκι της Εφορίας (ΔΟΥ Ορεστιάδας συγκεκριμένα), με το οποίο την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πληρώσει 107, 30 ευρώ, ως διοικητικό πρόστιμο επειδή… δεν εμβολιάστκε για τον κορονοϊό. 

Εμβολιασμοί πλέον για τον Covid-19 και δεν είναι υποχρεωτικοί και ουσιαστικά δεν γίνονται. Μέτρα δεν εφαρμόζονται πουθενά, αλλά τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους καταφθάνουν δυστυχώς. Το χαρτί  παραδόθηκε στην ηλικιωμένη και αμέσως σοκαρισμένη ειδοποίησε τον γιο της, που και αυτός είναι μεγάλης ηλικίας και μένει στο χωριό. Έψαχναν να βρουν γιατί στάλθηκε αυτή η ειδοποίηση και πρέπει να πληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό και απευθύνθηκαν στον εγγονό της ηλικιωμένης. Αυτός όταν είδε ότι πρόκειται για Δοικητικό Πρόστιμο με βάση το Άρθρο 24 του νόμου 4865/2021, που αφορά την Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού, κατάλαβε ότι η γιαγιά ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ γιατί δεν εμβολιάστηκε.

Η 92χρονη δεν έκανε το εμβόλιο, επειδή για τους δικούς της λόγου δεν το ήθελε. Το Κράτος όμως δεν την… ξέχασε,  αφού πρόκειται να εισπράξει χρήματα και μάλστα πρόστιμο. Έτσι… εντόπισε τον μεγάλο παραβάτη αυτής της χώρας, όπου μεγαλοκαρχαρίες χρωστούν εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν τους… ενοχλούν για την είσπραξη. Όμως στην 92χρονη από το Ποιμενικό Διδυμοτείχου, ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ μέσω της ΔΟΥ Ορεστιάδας το ποσό των 107,30 ευρώ και θέλουν να το πληρώσει. Γι αυτό και ο εγγονός της αγανακτισμένος (έπεσαν και στην… περίπτωση, αφού είναι από αυτούς που δεν… μασάνε τα λόγια τους) δημοσίευσε το ειδοποιητήριο και έγραψε απευθυνόμενος φυσικά στους κυβερνώντες που έβαλαν το πρόστιμο:

“Πρόστιμο στη γιαγιά  μου 92 χρόνων για το εμβόλιο στο Ποιμενικό, ακούω γνώμες το τι θα πάρουν οι γελοίοι;;;; ελεύθερα γνώμες!!!?”

Κι όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος εξέφρασε ελεύθερα την γνώμη του και έγινε… ο κακός χαμός από κάτω.