Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα η Εβρίτισσα Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα η Εβρίτισσα Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Στην  Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί σήμερα η Εβρίτισσα Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του Συστήματος PET/CT, που επιτέλους ξεκίνησε να λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το εν λόγω σύστημα  αξίας 3 εκ ευρώ, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και η καταγόμενη από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου κ.Γκάγκα θα το εγκαινιάσει  στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου στις 12 το μεσημέρι, παρουσία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου.

Ο Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής του ΔΠΘ  και Διευθυντής του Εργαστηρίου Πυρηνικής του Π.Γ.Ν.Α  Αθανάσιος Ζησιμόπουλος με σχετική ανάρτηση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την χαρά του για την έναρξη λειτουργίας του επισημαίνοντας ότι ήδη ξεκίνησαν με επιτυχία αι πρώτες εξετάσεις ασθενών  με καρκίνο που θα προέρχονται από όλη την περιφέρεια –Θ.

Με ικανοποίηση χαιρέτισαν την έναρξη αυτή τόσο  ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου “ΣυνεχίΖΩ” όσο και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Σπανίων Παθήσεων Ν. Έβρου  «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ».