Δ.Παπαδόπουλος: Ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας παραδέχθηκε: “Εγώ κατήγγειλα στην Αστυνομία το Φεστιβάλ Καντίνας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δ.Παπαδόπουλος: Ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας παραδέχθηκε: “Εγώ κατήγγειλα στην Αστυνομία το Φεστιβάλ Καντίνας” (ΒΙΝΤΕΟ)

-Χαρακτήρισε “επώνυμη παρατήρηση” την καταγγελία για ηχορύπανση, που προκάλεσε σύλληψη του υπεύθυνου της διοργάνωσης

-Την “πλήρωσαν” και τα άλλα νυχτερινά μαγαζιά της Ορεστιάδας, όπου επίσης υποβλήθηκαν πρόστιμα και σταμάτησε η μουσική

Βρέθηκε τελικά ο άνθρωπος που κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας για ηχορύπανση την διοργάνωση του Φεστιβάλ Καντίνας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρείας, αλλά και να σταματήσει η μουσική.

Παράλληλα επιβλήθηκαν φυσικά και τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα. Κι όχι μόνο αυτό. Οι αστυνομικοί από την στιγμή που συνέλαβαν τον συγκεκριμένο τοπικό υπεύθυνο του Φεστιβάλ Καντίνας που πραγματοποιήθηκε από 27 Απριλίου έως 1 Μαίου  στον χώρο μεταξύ Αμφιθεάτρου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησαν σε ελέγχους και σε όλα τα υπόλοιπα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, που βρίσκονται πέριξ της πλατείας. Καταλόγισαν και σε αυτά παραβάσεις για ηχορύπανση, επέβαλλαν σημαντικά πρόστιμα και παράλληλα επέβαλλαν να σταματήσει άμεσα η μουσική, Ξεσηκώνοντας μάλιστα θύελλα αντιδράσεων από τους νεαρούς στην συντριπτική πλειοψηφία τους θαμώνες, που διαμαρτυρήθηκαν γιατί διακόπτεται με αυτό τον τρόπο η νυχτερινή τους διασκέδαση.

Τελικά χθες, ο ίδιος που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, ουσιαστικά “κάρφωσε” την συγκεκριμένη διοργάνωση του Φεστιβάλ Καντίνας, το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο και εμφανίστηκαν σε αυτό παραδοσιακά σχήματα όπως η Εβρίτικη Ζυγιά, ο Νίκος Ζαπάρτας, ο Ακριτικός ήχος, ο Κουρούδης Χρήστος, αλλά και με δημοφιλείς νέοι καλλιτέχνες, όπως είναι η Αναστασία, η Έλενα Παναγιωτίδου κ.α., το παραδέχθηκε. Πρόκειται για τον δημοτική σύμβουλο αλλά και υποψήφιο δήμαρχο Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλο, επικεφαλής πλέον της παράταξης “Ορεστιάδα Νέα ξανά”.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης τον ρώτησε, αν αυτός έκανε την καταγγελία για ηχορύπανση και ακολούθησαν όσα προαναφέραμε. Σχολίασε μάλιστα ότι τον ρωτάει, γιατί θεωρεί αδιανόητο να συνέβη από έναν άνθρωπο που θέλει να γίνει δήμαρχος της πόλης κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ

Παπαδόπουλος: Δεν έκανα καταγγελία,

έκανα μια επώνυμη παρατήρηση!!!

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος το παραδέχθηκε ευθαρσώς, με.. υπερηφάνεια θα έλεγε κανείς βλέποντας το ύψος του, αλλά “βάφτισε” την καταγγελία εναντίον μιας διοργάνωσης όπου τόσος κόσμος διασκέδαζε όχι ως καταγγελία, αλλά ως “επώνυμη παρατήρηση”. Παράλληλα, χαρακτήρισε το Φεστιβάλ Καντίνας μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση από την πλευρά των διοργανωτών. Τους οποίους βέβαια κατήγγειλε στην Αστυνομία Ορεστιάδας και είχαμε σύλληψη του υπεύθυνου. Το χειρότερο είναι ότι την “πλήρωσαν” και όλα τα άλλα νυχτερινά μαγαζιά της Ορεστιάδας, που δέχθηκαν σημαντικά χρηματικά πρόστιμα για ηχορύπανση.

“Δεν έκανα καταγγελία. Έκανα μια… επώνυμη παρατήρηση ως προς τους διοργανωτές για την όχληση που προκάλεσαν στους κατοίκους”.

Η… ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΓΤΗΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Να υποθέσουμε πως αν εκλεγεί δήμαρχος, έχοντας μια τόσο σημαντική θέση, θα κάνει και τότε… επώνυμες παρατηρήσεις, δηλαδή θα καταγγέλει τους διοργανωτές παρόμοιων εκδηλώσεων στην Αστυνομία; Μήπως δεν θα τους δίνει καθόλου άδεια. Εκτός από το Ορεστιάδα Νέα ξανά, έχουμε και… νέα ήθη στην αντιμετώπιση εκδηλώσεων που προσελκύουν χιλιάδες κόσμο και του προσφέρουν διασκέδαση.