Σταμάτης Τσιακίρης (υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου): “Καλή ιδέα να είμαι υποψήφιος με τον κ.Καλακίκο”!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταμάτης Τσιακίρης (υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου): “Καλή ιδέα να είμαι υποψήφιος με τον κ.Καλακίκο”!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

-Πρόκειται για τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών επί Βαγγέλη Πουλιλιού, που υπέγραφε να πληρωθούν οι απ’ ευθείας αναθέσεις του πρώην δημάρχου  Σουφλίου στον… εαυτό του

-Επί ημερών του τα αυτοκίνητα του δήμου κυκλοφορούσαν ανασφάλιστα, χωρίς πινακίδες, ενώ δεν ψηφίζει πολλές φορές, όπως και η παράταξη του, ούτε τις χρηματοδοτήσεις για τα έργα

-Πρόσφατα επέλεξε να πίνει καφέ απέναντι από το Δημαρχείο με τους υπόλοιπους και έτσι ανέβαλλαν συνεδρίαση του Δ.Σ που θα έπαιρνε σημαντικές αποφάσεις για την λειτουργία του δήμου Σουφλίου

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε χθες ο επί 9 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου Σταμάτης Τσιακίρης, που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος κόντρα στον σημερινό Παναγιώτη Καλακίκο.

Ο κ.Τσιακίρης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ όπως βλέπετε και στην φωτογραφία εν ώρα εργασίας, δεν προέρχεται από… παρθενογένεση, ούτε είναι ένα καινούργιο αυτοδιοικητικό πρόσωπο. Ανήκει στην παράταξη του τέως δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού από το 2014, αν και θέλει να διεκδικήσει τον δήμο, την ίδια στιγμή δήλωσε μάλιστα ότι δεν θα είχε πρόβλημα να είναι υποψήφιος με την παράταξη του… κ.Καλακίκου και πως αυτό είναι μια καλή ιδέα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κολιού.

“Με τον κύριο Καλακίκο δεν μας χωρίζει προσωπικά τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα έχουμε πολύ καλές προσωπικές σχέσεις”.

-Τότε γιατί δεν κατεβαίνετε μαζί του:

“Είναι μια πολύ καλή ιδέα. Οι μικροί δήμοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια. Εδώ είναι μετρημένα τα κουκιά και αυτό θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να το προχωρήσουμε. Μια χαρά ιδέα είναι”, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6.

Τα “κατορθώματα” του ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Ο κ.Τσιακίρης, τον οποίο ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός επέλεξε να… βάλει μπροστά μετά την απόφαση του να αποχωρήσει αφού ο λαός τον αποδοκίμασε το 2019 στέλνοντας τον στην αντιπολίτευση, διετέλεσε πάντως και Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δύο χρόνια. Αυτός μάλιστα υπέγραφε να πληρωθούν οι απ’ ευθείας αναθέσε9ις που έκανε ο Βαγγέλης Πουλιλιός ως δήμαρχος στον…εαυτό του. Γιατί όπως δήλωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ίδιο ραδιόφωνο, έπρεπε να δώσει τα χρήματα αυτά… μαύρα σε κάποιον που δούλεψε με το τρακτέρ του αλλά δεν είχε τις απαραίτητες άδειες για άντληση υδάτων!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του!!!

Κι επίσης, επί Αντιδημαρχίας Τσιακίρη, που θέλει να φέρει και… νέα εποχή στον δήμο Σουφλίου, τα δημοτικά αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ανασφάλιστα, χωρίς πινακίδες, με αποτέλεσμα να έρχονται κλήσεις από την Τροχαία και πρόστιμα. Τέτοια… νοικοκυροσύνη θέλει να φέρει στον δήμο ο υποψήφιος δήμαρχος. Όσο για την δήλωση του ότι θέλει να κάνει τον δήμο Σουφλίου μια αγαπημένη οικογένεια, τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Πουλιλιού, δεν ψηφίζουν συχνά χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ για έργα που εξασφαλίζει η δημοτική αρχή Καλακίκου, τα οποία αλλάζουν προς το καλύτερο την πόλη και τον δήμο. Πρόσφατα μάλιστα και ο ίδιος μαζί με τους άλλιυς δημοτικούς συμβούλους, προτίμησαν να… πίνουν προκλητικά καφέ απέναντι από το Δημαρχείο και δεν πήγαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί αν και να αποφασίζονταν σοβαρά θέματα, αλλά καθημερινής λειτουργίας του δήμου για διευκόλυνση της ζωής των δημοτών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΠΙΕ Ο κ.ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ