Διδυμότειχο: Σκηνές απείρου κάλλους στη συνεδρίαση του Δ.Σ. “Δήμαρχος, δήμαρχος, είμαι ο κύριος δήμαρχος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Σκηνές απείρου κάλλους στη συνεδρίαση του Δ.Σ. “Δήμαρχος, δήμαρχος, είμαι ο κύριος δήμαρχος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν δυστυχώς για άλλη μια φορά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου.

Την στιγμή που η πόλη και όλος ο δήμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του Προέδρου του Δημοτικού  Συμβουλίοου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κιαι πρώην δήμαρχο Χρήστο Τοκαμάνη. Αφορμή στάθηκε η επιλογή του να αποκαλεί τόσο τον δήμαρχο όσο και τον κ.Παπακωνσταντίνου με τα επίθετα τους και όχι τους τίτλους που έχουν. Δηλαδή δήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Σ. Μόλις είπε την πρώτη κουβέντα ο κ.Τοκαμάνης απευθυνόμενος στον δήμαρχο Διδυμοτείχου με το επίθεσο του, αυτός δεν τον άφηνε να μιλήσει. “Δήμαρχος, δήμαρχος, δήμαρχος. Είμαι ο κύριος δήμαρχος. Θα σέβεσαι και θα με προσφωνείς ως κύριο δήμαρχο”.

Επενέβη μάλιστα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που αντί να χαμηλώσει τους τόνους άρχισε να φωνάζει (σχεδόν ούρλιαζε) και η κατάσταση ξέφυγε όταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ρώτησε και τους δύο αν… ντρέπονται για τα επίθετα τους. Τότε ο κ.Χατζηγιάννογλου του απάντησε ότι πολλά χρόνια ακολουθεί αυτή την προσβλητική τακτική, ακόμα και τις εποχές που ήταν δήμαρχος ο Παρασκευάς Πατσουρίδης και παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις, για να σχολιάσει ο κ.Τοκαμάνης: “Πότε παρακολουθούσες παλαιίτερα συνεδριάσεις;ς Όταν ήσουν νυχτοφύλακας στο ξενοδοχείο σου”; για να τον χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων “γελοίο” ο δήμαρχος Διδυμοτείχου. Τελικά η συνεδρίαση λόγω της έντασης, διακόπηκε προσωρινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ούτε και μετά την διακοπή της συνεδρίασης ηρέμησαν τα πνεύματα, αφού παίρνοντας τον λόγο ο Χρήστος Τοκαμάνης απευθύνθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με το επίθετο του, για να γίνει αυτός έξαλλος: “Είστε απαράδεκτος, είστε αγενέστατος είστε απερίγραπτος. Είτε το θέλεις είτε όχι είμαι ο κύριος Πρόεδρος. Εκτός μπορείς να με αποκαλείς Δημητράκη, εγώ θα με προσφωνείς κύριε Πρόεδρε”.

Στη συνέχεια και όταν ο κ.Τοκαμάνης απευθύνθηκε στον δήμαρχο αποκαλώντας τον πάλι κύριε Χατζηγιάννογλου και αυτός αντέδρασε: Είστε απαράδεκτος, είστε απίστευτος”. Φοβερή ατμόσφαιρα και η πόλη αλλά και ο δήμος πάνε από το κακό στο χειρότερο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ