Ορεστιάδα: Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Νέων Άρδας και με τις παράλληλες δράσεις

Ορεστιάδα: Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Νέων Άρδας και με τις παράλληλες δράσεις

Το πλήρες πρόγραμμα του 27ου Φεστιβάλ Συνάντηση Νέων Άρδας στις Καστανιές και με τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, ανακοίνωσαν χθες ο διοργανωτές.

Το Φεστιβάλ θεσμός δίπλα στον ποταμό Άρδα ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρη 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται Κυριακή 30 Ιουλίου. Όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις είναι:

Όποιος θέλει να κατασκηνώσει μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο του μαζί με το βραχιολάκι από την είσοδο του φεστιβάλ.
Τα εισιτήρια των κατασκηνωτών κοστίζουν 30€ για όλο το πενθήμερο και η αγορά τους μπορεί να γίνει μόνο από τα ταμεία του Φεστιβάλ !!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά την αγορά να προσκομίσουν έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. Αστυνομική Ταυτότητα).
Οι ανήλικοι κατασκηνωτές θα πρέπει κατα την αγορά του εισιτηρίου να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση από τον κηδεμόνα την οποία μπορούν να την βρούνε στο www.ardasfestival.gr.
Η Υ. Δ. μπορεί να εκδοθεί και μέσω gov.gr αναγράφοντας ότι:
“ επιτρέπω στο ανήλικο τέκνο/ κηδεμονευόμενο/η μου, (ονοματεπώνυμο ανηλίκου) να κατασκηνώσει στην 27η Συνάντηση Νέων – Άρδα 2023, με δική μου ευθύνη.
Ο 6ος Παραποτάμιος Δρόμος ΑΡΔΑ
Ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας συνδιοργανώνουν τον 6° Παραποτάμιο Δρόμο ΑΡΔΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 στο πλαίσιο του φεστιβάλ «27′ Συνάντηση Νέων Άρδας 2023».
Παράλληλα με τον κύριο αγώνα των 10 χλμ θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος 3 χλμ. Η εκκίνηση και στις δύο διαδρομές θα δοθεί στις 18.30 παραπλεύρως της εισόδου του φεστιβάλ στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές”Εβρου.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση (προκήρυξη αγώνα, περιγραφή διαδρομών, ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής κλπ.) μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του αγώνα Παραποτάμιος Δρόμος ΑΡΔΑ στο Facebook.
Ελάτε να τρέξουμε σε πανέμορφες και κατάφυτες διαδρομές δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα.