Έβρος: Μια γυναίκα και τρεις άνδρες διακινητές, συνελήφθησαν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες

Έβρος: Μια γυναίκα και τρεις άνδρες διακινητές, συνελήφθησαν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν τις δυο προηγούμενες ημέρες (25& 26-7-2023)σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, μια γυναίκα και τρεις άνδρες αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χ σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) λαθρομετανάστες τους οποίους είχε αποκρύψει εντός του ρυμουλκούμενου, μεταξύ των εμπορευμάτων.

Στη δεύτερη περίπτωση,το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. όχημα μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ(8) λαθρομετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, σε οικισμό του Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών ένας διακινητής, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης,  μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8)λαθρομετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν μιαδιακινήτρια, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) λαθροετανάστες.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά, μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς,ε νώ την προανάκριση για τις τέσσερις  υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.