Σουφλί: Ελέγχθηκε η φωτιά στα Λάβαρα – Μέσα απ’ το χωριό η συγκοινωνία προς και από Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Ελέγχθηκε η φωτιά στα Λάβαρα – Μέσα απ’ το χωριό η συγκοινωνία προς και από Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεγχόμενη είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε αρκετή ώρα πριν στα Λάβαρα Σουφλίιου, μεταξύ του χωριού και της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας, σε χοτροδασική έκταση.

Αυτή την στιγμή υπάρχει φωτιά μόνο προς τη νότια είσοδο της πόλης, όπως έρχεται κάποιος από Σουφλί, δεν κινδυνεύει το χωγριό αφού τα υπόλοιπα σημεία έσβησαν από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία του Διδυμοτείχου η οποία επιχείρησε με 12 πυροσβέστες κιαι πέντε οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Σουφλί: Φωτιά στα Λάβαρα – ΕΚΚΕΝΩΣΗ του χωριού με μήνυμα απ’ το 112

Σημαντική ήταν η  βοήθεια από τις ρίψεις νερού οι οποίες έγιναν από δύο αεροσκάφη, αλλά και των κατοίκων, οι οποίοι υπό τον συντονισμό του Προέδρου του δημοτικύ συμβουλίου Μιχάλη Πιτιακούδη, έδωσαν την δική τουςε “μάχ用για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Όσο για το μήνυμα από το 112 που στάλθηκε για προληπτική εκκένωση του χωρτιού, τελικά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε αφού δεν απειλήθηκαν σπίτια και το χωριό γενικότερα.

Μέσα από το χωριό  η κυκλοφορία από και προς Διδυμότειχο

Η κυκλοφορία στηξν Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας από το Σουφλί προς Διδυμνότειχο αλλά και από εκεί για Σουφλί στην εθνική οπδό έχει διακοπεί, αρχικά γινόταν μέρσαω Μάνδρας, Πρωτροκκλησίοου, Μαυροκκλησίου και Βρυσικών, αλλά εδώ και λίγη ώρα γίνεται μέσα από τα Λάβαρα, από τον παλιό εθνικό δρόμο που περνούσε μέσα από το χωριό.