Στον Έβρο σήμερα για τους πυρόπληκτους Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και  Στίγκας

Στον Έβρο σήμερα για τους πυρόπληκτους Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Στίγκας

Στο νομό Έβρου που δοκιμάζεται από τις φωτιές θα  βρεθούν σήμερα οι επικεφαλής τεσσάων κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην πυρόπληκτη περιοχή μας.

Πρόκειται για τους Νίκο Ανδρουλάκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ, Κυριάκο Βελόπουλο της Ελληνικής Λύσης και Βασίλη Στίγκα των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ.  Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάης σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος του:

“Ο Έβρος περνά ίσως μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της νεότερης ιστορίας του. Στα πλαίσια της κρισιμότητας της κατάστασης αυτής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, συνοδευόμενος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Έβρου, θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές γύρω από την Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των επισκέψεων θα ξεκινήσει στις 10:15 από το Αετοχώρι, στις 11:00 θα επισκεφτεί την Παλαγία και στις 12:00 το μεσημέρι  ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί στο συντονιστικό της Αλεξανδρούπολης.

Από την πλευρά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, την Αλεξανδρούπολη, που δοκιμάζεται εδώ και 4 μέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

-Στις 10.30 πμ θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.

-Στις 11.00 πμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος θα φτάσει στις 11 στην Αλεξανδρούπολη. Θα επισκεφθεί το χωριό του Άβαντα και στη συνέχεια το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τέλος  κοντά στους πυρόπληκτους θα βρεθεί την Τετάρτη (23/08/2023) ο πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλης Στίγκας με στελέχη του κόμματος,.

Θα επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (σημείο εκκίνησης στις 11:15 στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης όπου θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ).