Διδυμότειχο: Τελετή αφής της φλόγας αγάπης Εθελοντών Αιμοδοτών της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

Διδυμότειχο: Τελετή αφής της φλόγας αγάπης Εθελοντών Αιμοδοτών της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

Τη Κυριακή 24/9/2023 και ώρα 11.00 πμ στο Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της φλόγας της αγάπης των εθελοντών Αιμοδοτών της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει  ο τοπικός Σύλλογος υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών).

Η τελετή θα γίνει στο χώρο εντός της πλατείας Ηρώων (παραπλεύρως του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης), με τη συμμετοχή μαθητών, αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, λοιπών φορέων της περιοχής,  ομάδας μοτοσικλετιστών κ.α..
Κάθε χρόνο ανελλιπώς πραγματοποιείται στη πόλη του Διδ/χου  ηεκδήλωση αυτή προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν την ύπαρξη οργανωμένου Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών που φροντίζει και καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα του Νοσοκομείου Διδ/χου σε έκτακτα περιστατικά και σε προγραμματισμένες εγχειρήσεις. Επίσης ενημερώνει το κοινό για θέματα που αφορούν την αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών, αιμοπεταλίων, βλαστοκυττάρων.
Στην εκδήλωση θα μοιραστούν μπλούζες και νερά στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους.