Δημήτριος Κολγιώνης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος):  “Περήφανος για Σφαγείο Φερών, αρδευτικά και όλα όσα πετύχαμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτριος Κολγιώνης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος): “Περήφανος για Σφαγείο Φερών, αρδευτικά και όλα όσα πετύχαμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Περήφανος για όσα πέτυχαν η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, δηλώνει μιλώντας στο Evros-news.gr ο Δημήτρης Κολγιώνης.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης για την Δημοτική Ενότητα Φερών στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο κ.Κολγιώνης μας μίλησε δίπλα στο νέο, σύγχρονο Σφαγείο των Φερών που είναι σχεδόν έτοιμο και σε λίγο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί στους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Έβρου. Ένα σημαντικό έργο που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του με την υπογραφή της σύμβασης και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν γιατί δεν είχαν προβλεφθεί δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης αλλά και ηλεκτροφωτισμού. “Από ένα χωράφι που παραλάβαμε και μετά από 10 χρόνια καθυστερήσεων, κάναμε ένα αγώνα δρόμου και παραδίδουμε αυτό το σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο¨, λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κολγιώνης.

Ο Αντιδήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρεται στο επίσης σημαντικό έργο της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου Κήπων-Πέπλου ύψους 2,2 εκατ. ευρώ που σε συνεργασία με την διοίκηση του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου κατάφεραν και ήδη θα ξεκινήσει. Επίσης στις πολλές παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν στις Φέρες, τις ασφαλτοστρώσεις περισσότερο από 5 χιλιομέτρων στην πόλη, όταν δεκαετίες δεν είχε γίνει τίποτα σε αυτό τον τομέα.

Ακόμα ο κ.Κολγιώνης αναφέρεται στα έργα ύδρευσης όπου αντικαταστάθηκε το δίκτυο, ο καινούργιος αγωγός. “Όλα αυτά τα είδαν οι δημότες των Φερών. Πως είμαστε μια δημοτική αρχή των έργων και όχι των λόγων και του facebook”, τονίζει χαρακτηριστικά. Κι επίσης αναλύει τους στόχους που έχει προσωπικά για τις Φέρες, αν οι πολίτες στις 8 δημοτικές εκλογές που έρχονται, εμπιστευθούν την σημερινή δημοτική αρχή και τον ίδιο φυσικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΓΙΩΝΗ στον Κώστα Πιτιακούδη