Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη Πέτσα, Καράογλου, στα εκλογικά κέντρα Ζαμπούκη. Λαμπάκη, Πέτροβιτς – Όχι στον Σταυράκογλου

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη Πέτσα, Καράογλου, στα εκλογικά κέντρα Ζαμπούκη. Λαμπάκη, Πέτροβιτς – Όχι στον Σταυράκογλου

Τα εκλογικά κέντρα τριών από τους υποψήφιους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκαν χθες το βράδυ οι δυο βουλευτές της Ν.Δ. και πρώην υπουργοί Στέλιος Πέτσας και Θόδωρος Καράογλου, που βρέθηκαν στον Έβρο για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, οι Πέτσας και Καράογλου, μετά τις επισκέψεις σε αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα, στην περιοχή του Διδυμοτείχου και του Μαίστρου Αλεξανδρούπολης, την βόλτα στις αγορές Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης και την συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκαν στην επίσημη στήριξη της Ν.Δ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Συνοδευόταν μάλιστα από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του κ.Μέτιου και βρέθηκαν για λίγα λεπτά σε τρία εκλογικά κέντρα υποψήφιων δημάρχων.

Του σημερινού δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Γιάννη Ζαμπούκη, του πρώην δημάρχου και νυν υποψηφίου Βαγγέλη Λαμπάκη και του υποψήφιου δημάρχου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Μάλιστα, οι δυο κυβερνητικοί βουλευτές και πρώην υπουργοί, φωτογραφήθηκαν με τους τρεις υποψήφιους και στελέχη τους. Άλλωστε και οι δυο όταν βρισκόταν σε υπουργεία, είχαν συνεργασία με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Ζαμπούκη αλλά και τον κ.Πέτροβιτς.

Δεν επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο Σταυράκογλου

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του Σταύρου Σταυράκογλου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του καιρό τώρα διακινούν… σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ότι έχει ανεπίσημα την στήριξη της Ν.Δ. Κάτι φυσικά που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ και μόνο στο μυαλό του ίδιου και κάποιων δικών του, όπως του Εβρίτη που παριστάνει το… νεόκοπο εκδότη στην Αθήνα, υπάρχει ως ενδεχόμενο. Άλλωστε τόσο στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου, γνωρίζουν καλά πως στις τελευταίες εθνικές εκλογές το σύστημα Σταυράκογλου στήριξε τον υποψήφιο βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” Πάρη Παπαδάκη και στις Περιφερειακές τώρα η συντριπτική πλειοψηφία είναι με τον “αντάρτη” Τάκη Τοψίδη.

Φαίνεται ότι η μη παρουσία των Πέτσα και Καράογλου ενόχλησε τον κ.Σταυράκογλου, αφού του… χάλασε το παραμύθι περί παρασκηνιακής στήριξης από το κυβερνών κόμμα, που επαναλαμβάνουμε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και έτσι σήμερα το πρωί βρέθηκε σε καφετέρια της Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου ο Στέλιος Πέτσας έπινε τον καφέ του με τοπικά στελέχη της Ν.Δ και πήγε να βγάλει μια φωτογραφία, μήπως και… διασκεδάσει τις αρχικές εντυπώσεις.