Ορεστιάδα: Απίστευτη τραγωδία – Πέθανε στο ξενοδοχείο η γυναίκα του Προέδρου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας – Αναβλήθηκε ο αγώνας

Ορεστιάδα: Απίστευτη τραγωδία – Πέθανε στο ξενοδοχείο η γυναίκα του Προέδρου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας – Αναβλήθηκε ο αγώνας

Απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στην Ορεστιάδα για την ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, εν όψει του χθεσινού αγώνα με τον Ορέστη για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο οποίος και αναβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο βρέθηκε νεκρή βρέθηκε στο δωμάτιό του ξενοδοχείου της πόλης όπου είχε καταλήξει η αποστολή της ομάδας, η σύζυγος του προέδρου της ομάδας Στέλιου Κάλφα, ηΈλενα Τοπούζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η αιτία είναι ανακοπή καρδιάς αν και αυτό θα διευκρινιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε η σορός για νεκροψία – νεκροτομή.

Η άτυχη γυναίκα (50 ετών περίπου) ανέβηκε στο δωμάτιό της και ακολούθησε μετά από λίγο ο σύζυγός της. Εκείνη δεν απαντούσε για να ανοίξει την πόρτα του δωματίου και με 2ο κλειδί του ξενοδοχείο εισήλθαν στο δωμάτιο όπου τη βρήκαν δυστυχώς νεκρή.

Όπως είναι φυσικό ο αγώνας Ορέστης Ορεστιάδας – Ποσειδώνας Μηχανιώνας της Κυριακής 1/10/2023, αναβλήθηκε.

Η διοίκηση του Ορέστη με ανακοίνωση της εξέφρασε τα ολόθερμα συλλυπητήρια της και ενημέρωσε τους φιλάθλους για την αναβολή του αγώνα:

“Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας με λύπη σας ανακοινώνει το θλιβερό γεγονός του θανάτου της συζύγου του προέδρου του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας που συνέβη πριν λίγες ώρες στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν στην πόλη μας.
Το γεγονός αυτό οδηγεί στην αναβολή της αυριανής αναμέτρησης.
Ο σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της”.