Ορεστιάδα: Για “μαύρη προπαγάνδα” κατηγορεί τον Διαμαντή Παπαδόπουλο η Μαρία Γκουγκουσκίδου – Η απάντηση του

Ορεστιάδα: Για “μαύρη προπαγάνδα” κατηγορεί τον Διαμαντή Παπαδόπουλο η Μαρία Γκουγκουσκίδου – Η απάντηση του

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στην Ορεστιάδα, λίγες ημέρες πριν οι πολίτες βρεθούν στην κάλπη για να επιλέξουν τη νέα δημοτική τους αρχή, με την αντιπαράθεση να… χτυπάει κόκκινο.

Η Μαρία Γκουγκουσκίδου, υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”, με ανακοίνωση της κατηγορεί για “μαύρη προπαγάνδα” τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο και την παράταξη του “Ορεστιάδα Νέα Ξανά” . Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κύκλοι μέσα και γύρω από την παράταξη του κ.Παπαδόπουλου διαδίδουν συστηματικά φήμες ότι “η Μαρία τα έχει βρει με τον Μαυρίδη”. Η ανακοίνωση της κ.Γκουγκουσκίδου αναφέρει:

“ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ”

Τις τελευταίες μέρες η μαύρη προπαγάνδα χρησιμοποιείται ως μέθοδος για να ανακοπεί η πορεία μας προς τη νίκη. Συγκεκριμένα κύκλοι μέσα και γύρω από την παράταξη “Ορεστιάδα Νέα Ξανά” του Διαμαντή Παπαδόπουλου διαδίδουν συστηματικά φήμες ότι “η Μαρία τα έχει βρει με τον Μαυρίδη”, προσπαθώντας να δημιουργήσουν σκιές για την ανεξαρτησία και την ηθική μας υπόσταση.

Τονίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι άθλιοι συκοφάντες, που είναι γνωστοί σε μας, θα πληρώσουν, γιατί η εκλογική νομοθεσία είναι αυστηρή.

Η αυτοδιοικητική μας ιστορία είναι κρυστάλλινη και πάντα απέναντι στον σημερινό δήμαρχο κ. Μαυρίδη, όπως είναι και σ’ αυτήν την εκλογική μάχη, γι’ αυτό εξάλλου προσπαθούμε για την ανατροπή.

Χωρίς περιστροφές, καλούμε τον κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο να πάρει θέση, να καταδικάσει την μαύρη προπαγάνδα των υποψηφίων του, να δείξει ότι το νέο που ευαγγελίζεται δεν είναι μούχλα και κοπανιστός βρώμικος αέρας.

Την Κυριακή οι συκοφάντες του “νέου αστέρα” της πολιτικής θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Ορεστιάδα 3 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ

Μαρία Γκουγκουσκίδου

Η απάντηση από τον Διαμαντή Παπαδόπουλο

Άμεση ήταν η απάντηση της παράταξης “Ορεστιάδα Νέα Ξανά” και του επικεφαλής της Διαμαντή Παπαδόπουλου, στην οποία με αρκετή δόση πάντως… αλαζονείας, αναφέρουν:

Οι «κυρίες (και κύριοι) της αυλής» ανέλαβαν δράση;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κανείς δεν θέλει ο προεκλογικός αγώνας να υποπέσει σε κουτσομπολιά και σε προσεγγίσεις του τύπου «κάποιος είπε σε κάποιον κάτι και μου το είπε κάποιος άλλος εμπιστευτικά»! Υποθέτουμε ότι κάτι τέτοιο, η ίδια η κ. Γκουγκουσκίδου, ούτε το θέλει, ούτε την αντιπροσωπεύει.

Ωστόσο είναι χρήσιμη και ουσιαστική, η δημόσια και επίσημη δήλωσή της ότι δεν επιθυμεί καμία σύμπραξη ή συνεργασία με την παράταξη του κ. Μαυρίδη, ούτε υπήρξε προσυμφωνία για κάτι σχετικό. Η διάψευση τέτοιων διαδόσεων μπορεί να είναι λυτρωτική για την ίδια ή ίσως να αισθάνθηκε την ανάγκη για να το δηλώσει! Πάντως ουδέποτε νοιάστηκε κανείς από την Παράταξή μας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού θα αποτελούσε απόλυτο δικαίωμα και κίνηση τακτικής της κ. Γκουγκουσκίδου και μόνο!

Σε ότι αφορά τις εκτιμήσεις της ιδίας για το «αν μας βγαίνουν τα κουκιά ή όχι», δεν κατανοούμε γιατί τέτοιο άγχος, όταν σε λιγότερο από μια εβδομάδα, τα … «κουκιά» θα μετρηθούν αδιαμφισβήτητα!

Επίσης, αν τα «κουτσομπολιά» που … έφτασαν στ’ αυτιά της κ. Γκουγκουσκίδου τα θεωρεί «συκοφαντική δυσφήμηση», πως χαρακτηρίζει η ίδια ως δικηγόρος, τις μομφές σε δημόσιο λόγο και κατ’ επίσημο τρόπο, περί «ανεμογεννητριών» και περί «απαιτήσεων» του Επικεφαλής μας για έμμισθες θέσεις που επανειλημμένα έχουν απαντηθεί αρκούντως, δημόσια, ξεκάθαρα και με κάθε λεπτομέρεια.

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως την τακτική να επαναλαμβάνουν διαρκώς οι «αντίπαλοί» μας, τις ίδιες και τις ίδιες ανόητες κατηγορίες, προφασιζόμενοι ότι δεν άκουσαν ΠΟΤΕ τις απαντήσεις μας. Όμως αν αυτό δεν το λένε ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΩΦΩΝ, ας μας δώσουν έναν νέο ορισμό για την πολιτική που ακολουθούν με τόση επιμονή!

Καλούμε όχι μόνον την κ. Γκουγκουσκίδου αλλά και όλους όσοι θέλουν να είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ στην επόμενη πενταετία της Ορεστιάδας μας, να αντιπαρατεθούμε με σοβαρά επιχειρήματα για το μέλλον του Δήμου μας. Οι «κυρίες και κύριοι της αυλής», θα έχουν χρόνο μετά τις εκλογές να αξιολογούν το έργο μας ως Δημοτική Αρχή, με όποιο τρόπο θέλουν και τις/τους παρακαλούμε να είναι εξαιρετικά αυστηροί! Σκοπεύουμε να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την χρήσιμη κριτική τους, χωρίς να αδιαφορούμε για κανέναν, από οποιαδήποτε αφετηρία κι αν ξεκινάει.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ