Ελένη Ιντζεπελίδου: “Είμαι αισιόδοξη ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Ιντζεπελίδου: “Είμαι αισιόδοξη ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αισιόδοξη ότι οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα εμπιστευθούν και πάλι την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, δηλώνει η Ελένη Ιντζεπελίδου.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τραϊανούπολης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, επέλεξε αυτή να πραγματοποιηθεί σε χώρους των αρμοδιοτήτων της. Στον γεωθερμικό σταθμό της Άνθειας, όπου η ίδια και η σημερινή δημοτική αρχή επεκτείνουν την αξιοποίηση της γεωθερμίας και σε άλλα χωριά αλλά και στα σχολεία της περιοχής. για φθηνότερη ενέργεια σε όλους.

Στην πλατεία της Άνθειας όπου έγινε ανάπλαση της και στην διπλανή παιδική χαρά που επίσης ανακατασκευάστηκε.  Η κ.Ιντζεπελίδου δεν παρέλειψε να θυμίσει ότι στην συγκεκριμένη περιοχή θα μπορούσε ήδη να προχωρήσει η μεγάλη επένδυση της ιχθυοκαλλιέργειας με 100 θέσεις εργασίας για την περιοχή, αλλά η στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης την απέτρεψε προς το παρόν.

Στην πλατεία των Λουτρών που επίσης γίνεται ανάπλαση, η Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των γεφυρών που είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες, αλλά θύμισε επίσης πως τα Ιαματικά Λουτρά θα είχαν αξιοποιηθεί αν και εκεί η αντιπολίτευση δεν έφερνε εμπόδια με τις αντιδράσεις της., διώχνοντας τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Στην Αλεξανδρούπολη τέλος και μπροστά στον εμβληματικό της Φάρο, εξέφρασε την πίστη ότι οι συμπολίτες της θα δώσουν την ευκαιρία στον Γιάννη Ζαμπούκη και τους συνεργάτες του να διοικήσουν με πλειοψηφία και να μπορέσουν έτσι να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ