Αλεξανδρούπολη-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δηλώσεις καλλιέργειας δημοσίων εκτάσεων: ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ υποψήφιους, θεσμικούς. Δημοσιεύστε όλοι τις δηλώσεις σας

Αλεξανδρούπολη-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δηλώσεις καλλιέργειας δημοσίων εκτάσεων: ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ υποψήφιους, θεσμικούς. Δημοσιεύστε όλοι τις δηλώσεις σας

Η σιγή ιχθύος στις απανωτές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Evros-news.gr για κάποιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δηλώσεις δημόσιων εκτάσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ και από υποψήφιους στον Δήμο Αλεξανδρούπολης αλλά και από θεσμικούς της περιοχής, κυριαρχούν στις συζητήσεις των αγροτών.

Τόσο στις Φέρες όσο και στην Αλεξανδρούπολη, αυτό είναι το βασικό θέμα μεταξύ των αγροτών, μετά την καταγγελία της διοίκησης του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου και τα συνεχή ρεπορτάζ μας. Μάλιστα υπήρξαν κάποιες παρασκηνιακές, σπασμωδικές αντιδράσεις και προσπάθειες ξεκάθαρου… αντιπερισπασμού, εναντίον τόσο του Evros-news.gr (είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια), όσο και στοχοποίηση των ανθρώπων που δεν δίστασαν να καταγγείλουν γραπτώς τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ αυτές, απ’ τις οποίες κάποιοι κέρδιζαν, με την ανοχή δυστυχώς των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών της Αντιπεριφέρειας Έβρου, χιλιάδες ευρώ μέσω των δηλώσεις καλλιέργειας.
Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της ε4ρχόμενης Κυριακής και στην καταγγελία του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:
“Επίσης εντοπίστηκαν όλως τυχαίως παράνομες δηλωμένες εκτάσεις από πάρα πολλούς τοπικούς πολιτευτές, θεσμικούς, γεωπόνους, πρόεδρους επιχειρήσεων, διευθυντές επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες ή  κατόχους ΚΥΔ (Πυλών) αλλά και από τις συζύγους των παραπάνω ή συγγενείς τους και κάθε λογής πολίτες, αγρότες και μη”
Το Evros-news.ge λοιπόν ΠΡΟΚΑΛΕΙ και ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους υποψήφιους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και θεσμικούς της περιοχής που έχουν υποβάλλει ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΡΓΕΙΑΣ:
-Να τις δημοσιεύσουν στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook και γενικότερα να τις δημοσιοποιήσουν.
-Από την στιγμή που δεν έχουν δηλώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ δημόσιες εκτάσεις, δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Όλα στο φως για να γνωρίζει ο κόσμος πριν πάει την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες, τι ακριβώς συμβαίνει
-Το ίδιο ισχύει και για τους θεσμικούς της περιοχής, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τον πρωτογενή τομέα, αλλά και εμπλέκονται, έστω και αν δεν είναι υποψήφιοι, με τις δημοτικές εκλογές.
-Τα στοιχεία να αφορούν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους (συζύγους, παιδιά) για  να μην πάμε σε… γαμπρούς ή ανίψια αφού σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε παρόμοια ζητήματα.
Ειδικά το 2020 και 2021 οι πληροφορίες λένε πως έγινε…πάρτι από κάποιους με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δήλωση δημοσίων εκτασεων
Όλοι αυτοί από τους υποψήφιους στις διάφορες παρατάξεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης που τους ξέρει ο κόσμος Φερών και άλλων περιοχών, εφ όσον έχουν υποβάλλει δηλώσεις καλλιέργειας, αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ας δείξουν στους συμπολίτες τους με την δημοσιοποίηση τους, ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.
Να επαναλάβουμε ότι αναφερόμαστε στους ίδιους αλλά και μέλη της οικογένειας τους, αφού στην  καταγγελία του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου γίνεται συγκεκριμένη αναφορά και στις συζύγους των παραπάνω ή συγγενείς τους. Γιατί κάποιοι δεν είναι καν κατ επάγγελμα αγρότες, ενώ άλλοι μέχρι ενοικιαστήρια απ’ τους νεκρούς γονείς τους φέρεται να χρησιμοποιούσαν. 
Εδώ είμαστε και περιμένουμε τι θα πράξουν όσοι ζητούν την ψήφο των συμπολιτών τους την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Γιατί έως τώρα έχουμε εκκωφαντική σιωπή και από κάποιους… σπασμωδικές αντιδράσεις.